AcasăStiriSocialPanică în lumea drogurilor

Panică în lumea drogurilor

Primul a fost  cazul, “droguri aduse cu autobuzul din Spania” unde au fost implicați mai mulți tineri dintre care doi minori. Gruparea avea o rădăcină în Spania, de unde erau procurate și “expediate” și una în România, unde „deal-erii locali” aveau grijă ca marfa să ajungă în siguranță la consumatori.

Polițiștii “PIIȘCOT-ului” și-au “mutat luneta”spre o rețea de traficanți ce operau pe filiera Grecia-România, aceștia distribuiau droguri  în Timișoara și Hunedoara, grupării i-au fost confiscate 4,5 kilograme de cannabis, 20.000 lei şi 4.500 euro. Conform surselor, liderul ar fi introdus în cursul anului 2013, aproximativ 10 kg de “ganja”.

O altă “captură” a polițiștiilor din ultimele zile, operațiunea “Marijuana și cei 10 cultivatori vietnamezi”, s-a desfășurat în județul Arad, unde au fost confiscate 3.000 de plante de cannabis și aproximativ 30 de kilograme de cannabis uscat. Canabicultorii vietnamezi dezvoltaseră adevărate crescătorii în trei hale industriale din Arad iar, potrivit surselor, procurorii DIICOT au descoperit cea mai mare cultura in-door de marijuana de pe teritoriul Romaniei.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare, băgând spaima în “negustorii” de stupefiante din zona vestică.

 

sursă foto: i.telegraph.co.uk/

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente