Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doctorul Poenaru, după ce am făcut public accidentul pe care l-a provocat: ”Mă p*ș pe voi de frustrați. Îți dovedesc cine sunt eu!” FOTO

- Advertisement -

Medicul stomatolog Răzvan Poenaru a provocat duminică seara un accident, nu grav, însă situația în care acesta se afla a fost mai mult decât gravă. Victima și martorii incidentului rutier petrecut la intersecția a două străzi din zona centrală a Timișoarei, acolo unde medicul locuiește, susțin că stomatologul emana aburi de alcool la momentul întâmplării, însă acesta nu s-a prezentat la Poliție nici până la ora aceasta.

În plus de asta, Poenaru a mințit spunându-i victimei că pleacă de la locul faptei pe motiv că trebuie să intre de garda, la ”Urgențe”, la Spitalul unde lucrează. Acesta nu a prezentat după incident nici măcar polița de asigurare RCA, susținând că nu o are asupra sa.

După ce a amenințat reporterul Vocea Timișului, telefonic, discuția fiind publică, pe site, că ne dă în judecată dacă facem public acest incident, văzând că duminică seara a apărut materialul la care făcea referire, stomatologul și-a ieșit din minți și a trimis o serie de mesaje de amenințare și jignitoare reporterului Vocea Timișului, pe telefonul mobil. În mesajele respective (pe care le modificăm pentru a se putea înțelege), medicul spune că:
”Bă dobitocule, nu am fugit, am plecat!”
”Aveam dreptul legal să fac asta”
”Tu, bă gunoiule, nu ai avut niciun accident?”
”Eu mâine (azi, n.r) plec din Timișoara, nici contrareclamă nu poți să-mi faci. Gunoaie ca tine am fu*ut multe! Vă las în țara asta de căcat, unde tu emani a budă”
”Mă p*ș pe voi de frustrați”
”Nu ai o chiflă în burtă, dar latri la ăștia cu Jeep”
”Ai multe informații date din burtă, dar nu e bai, îmi schimb jeep-ul pe banii voștri”
”Băi fraiere, ai greșit numărul de la mașină”
”Așteaptă-te la un proces. Nu aveai voie să-mi publici numele… așa fac bani de un nou jeep”
”Aștept să te văd, fraiere, în instanță”
”Ha, ha, ha, te aștept”
”Băi boule! Nu aveai voie să-mi publici numărul, care oricum e greșit!”
”Hai că de mâine o să ne vedem lunar”
”Mâine depun plângerea”
”Nu te-ai pus cu cine trebuia. Nu mă las”
”O să vedem cine e mai tare”
”Hai că îți dovedesc cine sunt eu, măi!”
”Eu plec, dar vor rămâne avocații mei”
”Ha, ha, ha. Sclavie/prostituție”

Mesajele venite din partea medicului au început să ”curgă” în jurul orei 0:49, și s-au oprit la ora 3:37, așa cum se poate vedea și din imagini. Culmea, doar medicul a trimis mesaje așa cum se poate observa din imagini, reporterul nostru refuzând să intre în jocul murdar al cuvintelor transmise de ”DOMNUL DOCTOR”

PS: ”Traducerea” mesajelor a fost necesară întrucât din textele trimise de medic, în starea în care se afla, cu greu se poate înțelege ce a vrut să tasteze.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore