Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doctorul Poenaru, după ce am făcut public accidentul pe care l-a provocat: ”Mă p*ș pe voi de frustrați. Îți dovedesc cine sunt eu!” FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Medicul stomatolog Răzvan Poenaru a provocat duminică seara un accident, nu grav, însă situația în care acesta se afla a fost mai mult decât gravă. Victima și martorii incidentului rutier petrecut la intersecția a două străzi din zona centrală a Timișoarei, acolo unde medicul locuiește, susțin că stomatologul emana aburi de alcool la momentul întâmplării, însă acesta nu s-a prezentat la Poliție nici până la ora aceasta.

În plus de asta, Poenaru a mințit spunându-i victimei că pleacă de la locul faptei pe motiv că trebuie să intre de garda, la ”Urgențe”, la Spitalul unde lucrează. Acesta nu a prezentat după incident nici măcar polița de asigurare RCA, susținând că nu o are asupra sa.

După ce a amenințat reporterul Vocea Timișului, telefonic, discuția fiind publică, pe site, că ne dă în judecată dacă facem public acest incident, văzând că duminică seara a apărut materialul la care făcea referire, stomatologul și-a ieșit din minți și a trimis o serie de mesaje de amenințare și jignitoare reporterului Vocea Timișului, pe telefonul mobil. În mesajele respective (pe care le modificăm pentru a se putea înțelege), medicul spune că:
”Bă dobitocule, nu am fugit, am plecat!”
”Aveam dreptul legal să fac asta”
”Tu, bă gunoiule, nu ai avut niciun accident?”
”Eu mâine (azi, n.r) plec din Timișoara, nici contrareclamă nu poți să-mi faci. Gunoaie ca tine am fu*ut multe! Vă las în țara asta de căcat, unde tu emani a budă”
”Mă p*ș pe voi de frustrați”
”Nu ai o chiflă în burtă, dar latri la ăștia cu Jeep”
”Ai multe informații date din burtă, dar nu e bai, îmi schimb jeep-ul pe banii voștri”
”Băi fraiere, ai greșit numărul de la mașină”
”Așteaptă-te la un proces. Nu aveai voie să-mi publici numele… așa fac bani de un nou jeep”
”Aștept să te văd, fraiere, în instanță”
”Ha, ha, ha, te aștept”
”Băi boule! Nu aveai voie să-mi publici numărul, care oricum e greșit!”
”Hai că de mâine o să ne vedem lunar”
”Mâine depun plângerea”
”Nu te-ai pus cu cine trebuia. Nu mă las”
”O să vedem cine e mai tare”
”Hai că îți dovedesc cine sunt eu, măi!”
”Eu plec, dar vor rămâne avocații mei”
”Ha, ha, ha. Sclavie/prostituție”

Mesajele venite din partea medicului au început să ”curgă” în jurul orei 0:49, și s-au oprit la ora 3:37, așa cum se poate vedea și din imagini. Culmea, doar medicul a trimis mesaje așa cum se poate observa din imagini, reporterul nostru refuzând să intre în jocul murdar al cuvintelor transmise de ”DOMNUL DOCTOR”

PS: ”Traducerea” mesajelor a fost necesară întrucât din textele trimise de medic, în starea în care se afla, cu greu se poate înțelege ce a vrut să tasteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Spectacolul s-a terminat. ”Șantajistul” Ioan Nasleu rămâne în libertate, dar sub control judiciar

6 zile! Exact de atâta timp a avut nevoie IPJ Timiș, recte Serviciul de...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...