Șmecherii, acoperiți de lege. Doctorul Răzvan Poenaru a provocat un accident rutier și a ”fugit” mințind că e ”de gardă” FOTO/AUDIO

- Advertisement -

Duminică seara am fost sesizați despre producerea unui accident rutier la intersecția străzilor Telegrafului cu Samuil Micu din Timișoara, acolo unde două mașini au intrat în coliziune, însă, din fericire nu au existat victime, pagubele fiind numai de ordin material.

Mașinile implicate, un Fiat Punto și un Mitsubishi Outlander, cu numărul de înmatriculare TM 99 POE. Mașina de fabricație italiană era condusă de o femeie care avea pe scaunul din dreapta pe prietenul său, în timp ce la volanul SUV-ului se afla medicul stomatolog Răzvan Poenaru, iar pe scaunul din dreapta se mai afla o persoană.

După impactul celor două vehicule, medicul i-a oferit șoferiței din Fiat numărul său de telefon și spunându-i: ”Sună-mă mâine că acum mă grăbesc, sunt de gardă și trebuie să ajung la Urgență” spune victima, care susține că stomatologul este vinovat de producerea accidentului, întrucât acesta a pătruns pe contrasens.

”M-a luat de sus, mi-a spus că oricum mașina lui valorează cu mult ai mult decât a mea. I-am cerut asigurarea și mi-a spus că nu o are la el, că a plecat la lucru și că ne auzim mâine la telefon, deoarece mașina lui are asigurare full casco nu va fi nicio problemă. În timp ce vorbea, nu era foarte coerent, ceea ce mă face să cred că a consumat băuturi alcoolice. Și prietenul meu și încă doi martori susțin că doctorul era băut” susține șoferița Fiatului.

Mai mult de atât, noi l-am contactat pe numărul pe care acesta i l-a lăsat femeii implicate în accidentul rutier, iar medicul se ascunde în spatele legii, care spune că are la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la Poliție în scopul declarării accidentului în situația în care din impact nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Poenaru ne-a amenințat că ne dă în judecată dacă facem public accidentul în care a fost implicat în seara zilei de 31 august 2014, ba mai mult de atât din înregistrarea audio de mai jos se poate auzi cum șoferul SUV-ului vorbește într-adevăr incoerent și, culmea, medicul susține că în momentul producerii incidentului plecase să-și cumpere un pachet de țigări, nu pomenește nicidecum de faptul că ar fi intrat ”de gardă”, așa cum i-a mărturisit victimei!

Și iată o nouă demonstrație a faptului că legile românești sunt făcute pentru a fi încăcate, de șmecheri și de o serie de oameni ”sus-puși”, Poenaru având la dispoziție 24 de ore în care se poate culca, trezi din beție, eventual mai poate trage o beție, iar până luni seara, când îi expiră termenul în care se poate prezenta la Poliția Rutieră, poate fi FRESH! Halal legislație, halal Românie!

UPDATE! Dovada FOTO cu mașina medicului

Pentru a avea dovada clară că SUV-ul medicului stomatolog Răzvan Poenaru a fost implicat în accidentul rutier petrecut duminică seara, am căutat mașina pe care v-o prezentăm și dumneavoastră, în toată ”splendoarea” ei, ascunsă în spatele unui imobil, între copaci.

[jwplayer mediaid=”57977″]

[jwplayer mediaid=”57978″]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al...

Baut, drogat si cu gura mare! Asa l-au prins politistii pe un conducator auto, la Timisoara VIDEO

Pe parcursul weekend-ului recent încheiat, polițiștii rutieri au acționat...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan...

Doua persoane la spital in urma unui accident rutier la Timisoara

Accident de circulație, luni dimineață, la intersecția Căii Stan...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img