Un mic sat de lângă Timișoara inaugurează FESTIVALUL MICILOR! În weekend se încing grătarele

Date:

Pe finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă și duminică, 20 și 21 septembrie, începând cu orele 11:00, Anette Resort vă invită la Festivalul Micilor. Evenimentul va avea loc în incinta complexului amintit, situat în satul Covaci, nr. 125 – localitate situată la mică distanță după ieșirea din Timișoara, pe Calea Aradului (circa 6 kilometri).

În cadrul acestui eveniment, participanții vor putea mânca cei mai gustoși mici, vor putea participa la concursuri cu premii surpriză și vor putea asculta muzică live cu Mihai Berciu. ”Scopul evenimentului este acela de a veni în întâmpinarea toamnei cu o nouă inițiativă care să ademenească publicul timișoarean și nu numai, la o ieșire în aer liber, la petrecerea unei zile frumoase cu mici și voie bună” susțin organizatorii.

La Festivalul Micilor vor lua parte inclusiv oficialități locale, evenimentul fiind organizat în parteneriat cu Selgros Timișoara.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare