Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Țigări de contrabandă și substanțe interzise, descoperite de polițiști într-o mașină din trafic, la Saravale FOTO

- Advertisement -

Sâmbătă, 30 august 2014, în jurul orei 11:40, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe DJ 59, în localitatea Saravale. Oamenii legii au procedat la controlului autovehiculului, condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Cenad, constatând că acesta transporta mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător.

În urma inventarierii, s-a stabilit că în interiorul autoutilitarei se aflau 4.000 de ţigarete, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate lucrătorilor vamali. Totodată, poliţiştii au găsit în autoturism 12 litri de erbicid, a cărui provenienţă nu a putut fi dovedită.

Șoferul autoutilitarei s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă calificată şi transport şi tranzit de substanţe şi preparate periculoase cu încălcarea prevederilor legale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore