Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentEurovisionul începe şi pentru români: Cezar intră astăzi în concurs, pe scena...

Eurovisionul începe şi pentru români: Cezar intră astăzi în concurs, pe scena de la Malmö

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Joi, 16 mai 2013 este ziua semifinalei Eurovision la care participă și România.
Repetiții, concentrare, determinare – toate își au finalitatea în cele trei minute în care Cezar se va afla pe scena de la Malmö Arena, în faţa celor peste 10.000 de spectatori, dar și a celor peste 100.000.000 de telespectatori din 44 de ţări, care vor urmări live evenimentul.
În 15 mai, Cezar a avut două repetiţii cu costume, cea de-a doua fiind luată în considerare pentru votul juriului internaţional de specialitate.

Românii sunt invitaţi, la ora 21:40, să deschidă televizoarele pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional sau să tasteze www.tvrplus.ro, pentru a vedea, într-o ediţie specială „Drumul spre Malmö”, emisiune moderată de Liana Stanciu, ultimele pregătiri ale lui Cezar înainte de a intra în scenă, care sunt gândurile lui înaintea semifinalei, dar şi ale Alexandrei Toma (backing vocal), cum îşi fac încălzirea cei patru dansatori – Simona, Sandra, Silviu şi Florin – şi ce reacţii stârneşte machiajul lor printre persoanele din culise.

De la ora 22:00, telespectatorii TVR îi vor putea urmări pe artiştii din Letonia, Azerbaidjan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda, Bulgaria, Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elveţia, Georgia, Grecia, Armenia şi România disputându-şi  cele zece locuri în finală alocate acestei a doua părţi a competiţiei.

Ambele repetiţii cu costume, desfăşurate miercuri, au fost apreciate de cei care le-au urmărit, iar Cezar este încrezător şi nerăbdător să cânte şi pentru telespectatori. Vocea deosebită a artistului nostru, show-ul puternic al României, precum şi piesa “It’s My Life” au făcut ca, la finalul repetiţiei ţării noastre, jurnaliştii aflaţi în centrul de presă să aplaude prestaţia României. Noutatea pentru cei care au văzut repetiţia din 15 mai a fost apariţia celor patru dansatori, pictaţi complet cu roşu sau auriu.

Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, astăzi, unde piesa “It’s My Life” (muzică şi versuri Cristian Faur) va intra în competiţie pe poziţia 17. Românii din ţară nu vor putea să ofere puncte reprezentantului nostru, astfel că românii din diaspora, precum şi străinii pe care Cezar i-a cucerit cu vocea sa sunt cei care vor avea posibilitatea să ne voteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...