Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Găsit bani, căutăm păgubit!” Polițiștii din Timiș vor să facă o faptă bună și nu știu cui

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Pe data de 3 noiembrie 2014, un poliţist de la Postul de Poliţie Boldur a găsit, pe o stradă din municipiul Lugoj, o sumă de bani. Poliţistul, care se afla în timpul liber, a observat banii, 3.200 de lei şi, întrucât nu a putut identifica aparţinătorul la faţa locului, i-a predat la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj.

În continuare, poliţiştii lugojeni efectuează verificări în vederea identificării păgubitului. Pe această cale, persoana păgubită este invitată să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj (Piaţa Iosif Constantin Drăgan, nr. 5), sau oricine poate oferi detalii despre aceasta să apeleze numărul de telefon 0256351212.

În cazul în care cineva se gândește că poate ”fenta” organele legii, poliţiştii atrag atenţia că falsul în declaraţii reprezintă infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare