Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalAtenție șoferi! S-a ÎNCHIS DN 7! Află care este motivul și...

Atenție șoferi! S-a ÎNCHIS DN 7! Află care este motivul și când se redeschide traficului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Circulația a fost întreruptă din nou pe Drumul Național 7, în zona orașului Arad, datorită lucrărilor de reabilitare care se efectuează la nivelul căii ferate. Astfel, în această dimineață traficul a fost închis în totalitate, în jurul orei 7:00, pe o porține de drum, urmând ca reluarea circulației vehiculelor pe acest drum să fie reluată duminică seara, cel târziu la ora 19:00.

În zilele în care circulaţia este închisă, traficul rutier pentru relația Deva – Nădlac și retur, va fi deviat pentru ambele sensuri de deplasare pe următoarea variantă de ocolire: Deva – DN 7, Centura N-V Arad, km 544+292 – DN 79, km 21+450 – DJ 792C – Oraș Curtici – DJ 709B – DN 7, Centura N-V Arad km 546+765.

În aceste zile, va fi permisă doar circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară menţionate în OUG 195/2002, Art. 32, alin. (2) lit. a) şi b), atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Actiunea ”Atentie la tren!” a politistilor din Timis: 35 de AMENZI pentru ”norocosi”

Joi, 17 octombrie 2019, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Timiș, împreună...

Drumul care leagă Dumbrăvița de A1 se lărgește la patru benzi cu bani de la UE. Pentru ce vin bani de la guvern

Este oficial, drumul care leagă Timișoara de A1 prin Dumbrăvița va fi lărgit la...

FOTO Accident spectaculos pe A1. Doi șoferi morți, două TIR-uri făcute praf

Accident extrem de grav, în acestă dimineaţă, la ora 7, pe Autostrada A1, pe...