Ministrul Transporturilor, anunţ despre autostrada Lugoj -Deva: „În intervalul 6 – 10 februarie vom avea această recepţie şi vom putea da în folosinţă cei 15 kilometri”

- Advertisement -

Lotul de 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva, finalizat, dar nerecepţionat la finele anului 2016 va fi dat în folosinţă în curând, a informat astăzi, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Bucata de drum de pe sectorul de autostradă Lugoj – Deva, respectiv Traian Vuia – Margina nu a fost recepţionată de CNAIR, fosta CNADNR, care a invocat mai multe prevederi ambigue din legislaţia în domeniu.

„Am identificat şi am eliminat obstacolele birocratice la CNAIR şi, astfel, secţiunile A, B şi C, în lungime de 15 kilometri, din obiectivul de investiţii autostrada Lugoj – Deva Lot 2 sunt finalizate şi au conexiunea asigurată prin intermediul nodurilor rutiere de la Dumbrava şi Margina, putând fi deschise traficului imediat după efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilor. În acest sens, vă informez că în intervalul 6 – 10 februarie vom avea această recepţie şi vom putea da în folosinţă cei 15 kilometri”, a declarat ministrul Transporturilor, la începutul şedinţei de Guvern, a informat Agerpress. Lungimea autostrăzii Lugoj – Deva este de 28,6 km, iar valoarea contractului este de 562,73 milioane de lei, fără TVA, din care 478,32 milioane de lei din fonduri de coeziune (85%) şi 84,41 milioane de lei de la Guvernul României, adică 15% din costuri.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare