Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ActiveWatch dovedește CLAR că Ponta A MINȚIT din nou! Premierul și-a dat ACCEPTUL pentru ”legea anti-presă”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ponta le-a spus în faţă ziariştilor de la Parlament că el a fost împotrivă, dar iată că, în bunul său obicei, i-a minţit şi pe jurnalişti, şi pe telespectatori. ActiveWatch a transmis un comunicat conţinând stenogramele din respectiva şedinţă de guvern, care probează că Ponta a minţit.

Guvernul României a transmis pe data de 5 octombrie, un răspuns la adresa înaintată de Organizația ActiveWatch pe 30 octombrie, prin care se solicita publicarea stenogramelor ședinței de Guvern din 29 octombrie în care a fost luat în discuție proiectul senatorului Șerban Nicolae de modificare a Codului Penal (L.236/2014). Această inițiativă susținea introducerea pedepsei cu închisoarea de la șase luni la trei ani pentru orice cetățean care dezvăluie informații care, potrivit legii, nu au caracter public, dintr-o cauză penală aflată în curs de cercetare.

Guvernul anunță că a desecretizat o parte din stenograma respectivei ședințe de Guvern. Din extrasul transmis, înțelegem că Victor Ponta a aprobat proiectul lui Șerban Nicolae de modificare a Codului Penal.
Reproducem integral extrasul din stenogramă asa cum a fost transmis de Guvern, pe care îl și atașăm în forma primită.

”Dl. Victor-Viorel Ponta
Puncte de vedere.
Domnule ministru Nicolicea?

Dl. Eugen Nicolicea
Pozițiile 10-18 sunt nefavorabile în forma prezentată.

Dl. Victor-Viorel Ponta
Bine, dacă nu sunt observații, aprobate”.

Reamintim că în data de 29 octombrie 2014, Guvernul a comunicat că actul normativ a primit inițial aviz favorabil, după care a revenit câteva ore mai târziu și a modificat informarea de presă, anunțând că proiectul a primit ”Aviz nefavorabil în forma prezentată”. Guvernul a susținut că o ”eroare tehnică” a generat această inadvertență.

Sursa:reportervirtual.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare