ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ActiveWatch dovedește CLAR că Ponta A MINȚIT din nou! Premierul și-a dat ACCEPTUL pentru ”legea anti-presă”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ponta le-a spus în faţă ziariştilor de la Parlament că el a fost împotrivă, dar iată că, în bunul său obicei, i-a minţit şi pe jurnalişti, şi pe telespectatori. ActiveWatch a transmis un comunicat conţinând stenogramele din respectiva şedinţă de guvern, care probează că Ponta a minţit.

Guvernul României a transmis pe data de 5 octombrie, un răspuns la adresa înaintată de Organizația ActiveWatch pe 30 octombrie, prin care se solicita publicarea stenogramelor ședinței de Guvern din 29 octombrie în care a fost luat în discuție proiectul senatorului Șerban Nicolae de modificare a Codului Penal (L.236/2014). Această inițiativă susținea introducerea pedepsei cu închisoarea de la șase luni la trei ani pentru orice cetățean care dezvăluie informații care, potrivit legii, nu au caracter public, dintr-o cauză penală aflată în curs de cercetare.

Guvernul anunță că a desecretizat o parte din stenograma respectivei ședințe de Guvern. Din extrasul transmis, înțelegem că Victor Ponta a aprobat proiectul lui Șerban Nicolae de modificare a Codului Penal.
Reproducem integral extrasul din stenogramă asa cum a fost transmis de Guvern, pe care îl și atașăm în forma primită.

”Dl. Victor-Viorel Ponta
Puncte de vedere.
Domnule ministru Nicolicea?

Dl. Eugen Nicolicea
Pozițiile 10-18 sunt nefavorabile în forma prezentată.

Dl. Victor-Viorel Ponta
Bine, dacă nu sunt observații, aprobate”.

Reamintim că în data de 29 octombrie 2014, Guvernul a comunicat că actul normativ a primit inițial aviz favorabil, după care a revenit câteva ore mai târziu și a modificat informarea de presă, anunțând că proiectul a primit ”Aviz nefavorabil în forma prezentată”. Guvernul a susținut că o ”eroare tehnică” a generat această inadvertență.

Sursa:reportervirtual.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore