Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Grădiniţa P.P. 23 şi Liga studenţilor AC au demarat proiectul „Prichindelul”. Vezi pe cine va ajuta acest proiect

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

„În murmurul tainic al colindelor, se apropie Sărbătoarea Naşterii Domnului Nostru Iisus Hristos, prilej de bucurie şi linişte sufletească, când simţim cu toţii să fim mai buni, mai toleranţi, mai atenţi la nevoile semenilor noştri.

În acest spirit al Crăciunului, la Grădiniţa P.P. nr. 23 Timişoara, se desfaşoară un proiect de suflet în parteneriat cu Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare Timişoara (Liga AC), intitulat sugestiv “Prichidelul”. În cadrul acestui proiect s-au reunit deopotrivă cadre didactice, copii, părinţi şi bunici care, prin donaţii de jucării şi hăinuţe, doresc “să-l ajute” pe Moş Crăciun să aducă, şi în acest an, un strop de bucurie copiilor de la Centrul de plasament nr.1 Timişoara” ne-au informat iniţiatorii acestui proiect emoţionant.

Totodată, cu ajutorul proiectului, se urmăreşte, ca prin exemplele de bună practică din cadrul acestui demers educativ, să se dezvolte un comportament altruist preşcolarilor din grădiniţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare