Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieÎn SFÂRȘIT! Spitalul de Copii din Timișoara primește bani de la Guvern

În SFÂRȘIT! Spitalul de Copii din Timișoara primește bani de la Guvern

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Noul corp de clădire al Spitalului de Copii din Timișoara primește bani de la Guvern. ”În ședința de ieri, Guvernul României a alocat o primă tranșă, de 5 milioane de lei, pentru demararea construcției, semn că Timișoara nu este tratată cu spatele de către guvernanți, așa cum încearcă anumiți politicieni să acrediteze această idee” susține Sorin Grindeanu, arătând cu degetul spre Nicolae robu, primarul Timișoarei, care, de la începutul acestui an, acuză Guvernul pe bună dreptate că nu alocă fonduri pentru demararea niciunui proiect din Capitala Banatului.

”Știm cu toții cât de important este acest spital unde sunt tratați mii de copii, și la fel de bine știm care sunt condițiile în care această unitate medicală își desfășoară activitatea. Sper ca măcar de această dată aparatul primăriei să fie mai operativ și să nu ne vedem din nou puși în situația penibilă de a pierde acești bani, așa cum s-a întâmplat anul trecut” ai spune deputatul PSD Sorin Grindeanu.

Alți bani pentru Biblioteca UPT

Rectificarea bugetară făcută la Guvern aduce o nouă finanțare, tot de cinci milioane de lei, bani destinați Bibliotecii Universității Politehnica. Noua bibliotecă a fost construită, însă nu are dotări, iar cu ajutorul acestor bani, Biblioteca UPT va deveni una dintre cele mai moderne din România.

UPDATE! ”Noua bibliotecă a fost construită de Nicolae Robu din postura de rector al Universității Politehnica din Timișoara. Presupun că n-ați știut!” ne-a corectat… Nicolae Robu, actualul edil al Timișoarei, printr-un SMS.

Probabil, la finalul acestei fraze mai trebuiau adăugate și: ”Uraaa! Uraaa! Uraaa!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare