Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalSzobi Cseh A MURIT. Boala l-a luat dintre noi, la 71 de...

Szobi Cseh A MURIT. Boala l-a luat dintre noi, la 71 de ani

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În 2012, Szobi Cseh a aflat că are cancer, fiind diagnosticat cu mielom multiplu şi tumoare la coloană, la Fundeni, unde a urmat tratament cu citostatice.

Anul trecut, cascadorul a fost din nou internat la Institutul Clinic Fundeni din București, cu o suferinţă hematologică gravă. Ulterior, el a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş”, din cauza unei stări febrile cauzate, probabil, de o infecţie, după cum au declarat la momentul respectiv surse medicale, anunță Mediafax.

Szabolcs (Szobi) Cseh s-a născut la data de 11 decembrie 1942, în oraşul Miercurea Ciuc (judeţul Harghita). Încă din timpul facultăţii, el a lucrat ca zburător la trapez la Circul de Stat din Bucureşti, în trupa „Ganea”. În cel de-al treilea an de facultate a colaborat, în calitate de cascador, la filmul „Dacii”, regizat de Sergiu Nicolaescu, apoi în anul următor în filmele „Împuşcături pe portativ” (regia Cezar Grigoriu), „Tom Sawyer şi Huckleberry Finn” (producţie franceză) şi „Serbări galante” (regia René Claire).

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Foto: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare