ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fetita pe care parintii nu au mai vrut sa o trateze de cancer a murit. Micuta fusese internata si la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Final tragic, dar aşteptat pentru Petronela, fetiţa de nouă ani din Iaşi. Povestea micuţei ai cărei părinţi au refuzat să o mai trateze de cancer a revoltat o ţară întreagă.

Printre alte unităţi medicale, micuţa a fost internată şi la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu, din Timişoara. Înainte de Crăciun, părinţii fetei au părăsit Timişoara luându-şi şi copilul cu ei. Din păcate, pentru micuţa pe care o decizie a părinţilor a condamnat-o la moarte, sosirea la Timişoara fost tardivă, căci medicii de aici au constatat că aceasta nu mai răspunde la tratament. Fetiţa a ajuns la Timişoara, după ce Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a acţionat în instanţă familia fetiţei care a refuzat să o mai trateze de cancer. Micuţa fusese operată de mai multe ori la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi, iar înainte de a veni la Timişoara nu mai fusese sub tratament vreme de cinci luni de zile.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore