AcasăStiriSanatateFetita pe care parintii nu au mai vrut sa o trateze de...

Fetita pe care parintii nu au mai vrut sa o trateze de cancer a murit. Micuta fusese internata si la Timisoara

Final tragic, dar aşteptat pentru Petronela, fetiţa de nouă ani din Iaşi. Povestea micuţei ai cărei părinţi au refuzat să o mai trateze de cancer a revoltat o ţară întreagă.

Printre alte unităţi medicale, micuţa a fost internată şi la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu, din Timişoara. Înainte de Crăciun, părinţii fetei au părăsit Timişoara luându-şi şi copilul cu ei. Din păcate, pentru micuţa pe care o decizie a părinţilor a condamnat-o la moarte, sosirea la Timişoara fost tardivă, căci medicii de aici au constatat că aceasta nu mai răspunde la tratament. Fetiţa a ajuns la Timişoara, după ce Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a acţionat în instanţă familia fetiţei care a refuzat să o mai trateze de cancer. Micuţa fusese operată de mai multe ori la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi, iar înainte de a veni la Timişoara nu mai fusese sub tratament vreme de cinci luni de zile.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente