Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Robu canta despre dusmani pe Facebook. Ce le transmite

- Advertisement -
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un nou videoclip în care interpretează o piesă muzicală, compoziţie proprie, pe versurile poetului Alexandru Vlahuţă. De aseară şi până în această dimineaţă, aproape 500 de oameni au dat like postării edilului şi l-au încurajat să nu se oprească din ceea ce face.

„DRAGI PRIETENI,
Așa cum v-am spus de nenumărate ori și cum, cei ce mă cunoașteți din interacțiune directă știți prea bine, eu sunt un om ultrapașnic și ultratolerant. În același timp, însă, sunt un om care nu-și lasă demnitatea călcată în picioare de nimeni și pentru nimic! Sunt zilnic atras în diverse bătălii și… trebuie să le duc. Bătălii pentru binele public, bătălii pentru onoare, pentru demnitate, pentru dreptate și adevăr. Mi-ar plăcea să nu se întâmple așa, mi-ar plăcea să fiu lăsat să-mi folosesc capacitățile 100% în munca la care m-am angajat pentru binele public. În munca “ce răsplată-n ea-și găsește”, cum spune foarte frumos Alexandru Vlahuță în poezia “Sfântă muncă”. Ascultați, mai jos, compoziția mea muzicală pe superbele versuri ale acestei poezii.

Dacă vă place melodia, dați Like
Dacă nu vă place, postați textul “Dislike”
Dați, oricum, Share”, a fost mesajul primarului Robu pentru internauţi.

Videoclipul postat de edil poate fi vizualizat aici.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore