Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Urmarit international de doi ani, prins in Timis de Politia de Frontiera

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Un cetățean sârb care fugea de executarea unei pedepse cu închisoarea a fost prins de poliţiştii de frontieră din Timiş, în zona Jimbolia.

Bărbatul avea de executat nu mai puţin de cinci ani de detenţie pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii. Omul în vârstă de 40 de ani a încercat să treacă frontiera legal, însă, poliţiştii l-au verificat în baza de date şi au constatat că pe numele lui era emis un un mandat european de arestare. Alerta fusese introdusă de autorităţile germane în data de 15.03.2016. Bărbatul a fost predat specialiştilor din cadrul Inspectoraului de Poliţie Judeţean Timiş, pentru continuarea formalităţilor necesare repatrierii.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare