Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, în inspecție la Gătaia. Vezi cum s-a deplasat prin apă VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Ministrul Apărării Naționale din România a sosit joi după-masă la Gătaia, în județul Timiș, acolo unde râul Bârzava a dat năvală peste casele și pământurile localnicilor, distrugând tot ce-a prins înaintea sa. Dușa se bazează pe faptul că meteorologii anunță o îndreptare a vremii, care ar urma să înceapă chiar de vineri, 1 august, însă menționează că în cazul în care este necesar și situația o va impune, este pregătit să aducă la Gătaia și la celelalte localități afectate de inundații batalioane de militari din județele limitrofe.

”Prognozele pe orele următoare, în această zonă, sunt tot de cod portocaliu, dar cu o scădere a intensității precipitațiilor din județul Timiș. Eu sunt de aseară în zonă, am avut un comandament județean la Drobeta Turnu Severin, apoi la Reșița. Eu rămân în zonă, iar împreună cu vicepremierul Gabriel Oprea am dizlocat forțe și din județele limitrofe, de la ISU Arad și Sibiu, pentru Timiș și Mehedinți. Sunt militarii de la Brigada din Timișoara care pot interveni imediat și am luat și Batalionul de la Arad să intervină în spijinul populației” a dat asigurări Dușa, după ce a ajuns la Gătaia.

Vezi clipul de mai jos pentru a afla ce soluții propune Dușa (foto, stânga) pentru ca locuitorii din Gătaia să ”scape” de apele venite parcă din senin și mai ales ce au făcut autoritățile locale pentru ca sinistrații să nu sufere de foame și sete.

[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare