Biciclete, scutere, mașini mici și mari – toate au fost în vizorul Poliției Locale din Timișoara! FOTO

- Advertisement -

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat din nou în cursul după-amiezii de ieri pe linia depistării conducătorilor de biciclete, mopede, autovehicule și autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile OUG 195/2002 referitoare la oprire, staționare, circulație pe raza municipiului Timișoara.

În urma acțiunii polițiștii locali au aplicat un număr de 38 de sancțiuni, în special pentru bicicliști și conducători de mopede care nu erau echipați corespunzător, precum și la conducători auto care nu au respectat indicatorul oprire interzisă și accesul interzis.

De asemenea, în cadrul aceleiași acțiuni au fost depistate trei persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni. Unul dintre conducătorii auto care se afla la volanul unui autovehicul de mare tonaj pe Calea Șagului a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,64 la mie alcool în aerul expirat, un conducător al unui moped conducea vehiculul fără a deține permis de conducere, iar un alt conducător auto a circulat cu autovehiculul cu numere provizorii având autorizația pentru acestea expirată.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Biroul Poliție Rutieră, care au participat și ei la acțiune.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img