Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialBiciclete, scutere, mașini mici și mari - toate au fost în vizorul...

Biciclete, scutere, mașini mici și mari – toate au fost în vizorul Poliției Locale din Timișoara! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat din nou în cursul după-amiezii de ieri pe linia depistării conducătorilor de biciclete, mopede, autovehicule și autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile OUG 195/2002 referitoare la oprire, staționare, circulație pe raza municipiului Timișoara.

În urma acțiunii polițiștii locali au aplicat un număr de 38 de sancțiuni, în special pentru bicicliști și conducători de mopede care nu erau echipați corespunzător, precum și la conducători auto care nu au respectat indicatorul oprire interzisă și accesul interzis.

De asemenea, în cadrul aceleiași acțiuni au fost depistate trei persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni. Unul dintre conducătorii auto care se afla la volanul unui autovehicul de mare tonaj pe Calea Șagului a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,64 la mie alcool în aerul expirat, un conducător al unui moped conducea vehiculul fără a deține permis de conducere, iar un alt conducător auto a circulat cu autovehiculul cu numere provizorii având autorizația pentru acestea expirată.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Biroul Poliție Rutieră, care au participat și ei la acțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...