Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A treia Tura ciclistă bănăţeană, marca VpB, are loc duminică. Tu pedalezi?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Parcarea Timco (Calea Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 15:00. „Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească pe traseul: Str. Circumvalaţiunii – Galeria 1 – Calea Lipovei – Dumbrăviţa – Giarmata – Pişchia – Lac Pişchia – Murani – Pişchia – Giarmata – Dumbrăviţa – Timişoara. Lungimea traseului este de aproximativ 37 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 4-5 ore” anunţă organizatorii. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Celor care participă la acest eveniment le este recomandat să folosească biciclete de tip mountain-bike. De asemenea, vehiculele pe două roţi trebuie să fie echipate corespunzător, organizatorii recomandând purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante.

Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”. Această tură este una cu dificultate ridicată, astfel încât participanţii trebuie să aibe o pregătire fizică bună. Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă.

Această tură bănăţeană este cea de-a treia dintr-o serie de şase care vor avea loc în acest an şi sunt organizate în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu. Turele cicliste bănăţene au devenit deja ture tradiţionale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. Scopul nostru este de încuraja mişcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Polițist local din comuna Dumbrăvița, reținut pentru falsificarea a zeci de procese-verbale de contravenție

Richard Meleșcanu, polițist local pe raza comunei Dumbrăvița, a fost reținut, ieri, pentru 24...

Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Pentru că românul s-a născut poet și știe, pe lângă fotbal și politică, să...

Demagog cu gura plină! Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Cel mai simplu e să dai lecții la toată lumea și tu să faci...