Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii din Variaş au rămas STUPEFIAŢI! Localnic de 19 ani cu permis...

Poliţiştii din Variaş au rămas STUPEFIAŢI! Localnic de 19 ani cu permis de conducere FALS

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 25 iunie 2014, în jurul orei 22:20, poliţiştii Secţiei 12 Rurale Sânnicolau Mare – Post de Poliţie Variaş au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza comunei Variaş. După ce au solicitat documentele personale şi ale autovehiculului, şoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, tot din Variaş, a prezentat poliţiştilor un permis de conducere care prezenta suspiciuni de falsificare.

Poliţiştii au procedat la verificarea conducătorului auto în baza de date, constatând că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „falsificarea unui înscris oficial, prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui în orice mod, de natură să producă consecinţe juridice” şi „folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice”.

Foto:0-100.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare