Poliţiştii din Variaş au rămas STUPEFIAŢI! Localnic de 19 ani cu permis de conducere FALS

- Advertisement -

Miercuri, 25 iunie 2014, în jurul orei 22:20, poliţiştii Secţiei 12 Rurale Sânnicolau Mare – Post de Poliţie Variaş au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza comunei Variaş. După ce au solicitat documentele personale şi ale autovehiculului, şoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, tot din Variaş, a prezentat poliţiştilor un permis de conducere care prezenta suspiciuni de falsificare.

Poliţiştii au procedat la verificarea conducătorului auto în baza de date, constatând că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „falsificarea unui înscris oficial, prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui în orice mod, de natură să producă consecinţe juridice” şi „folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice”.

Foto:0-100.hotnews.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare