Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

IPJ Timiș în ALERTĂ! Polițiștii au fost puși să ”apere” bannerele electorale: ”E o coincidență!” FOTO

- Advertisement -

Cum infracționalitatea din orașul de pe Bega este zero, sau altfel spus nu există, mai-marii IPJ Timiș au decis să însărcineze polițiștii naționali (atenție, nu locali, cum ar fi normal) să păzească și ei ceva…

Și cum singura problemă cu care se confruntă în această perioadă ”secetoasă” este cea legată de vandalizarea bannerelor electorale, unul dintre comisarii-șefi a dat ordin să fie păzite cu sfințenie cuburile electorale din oraș, în mod deosebit cele pe care apare candidatul PSD, Victor Ponta, din câte se pare, pentru cei de la PSD se plâng de faptul că doar cuburile și bannerele lor au de ”suferit”.

”Am avut 36 din care au fost vandalizate total un număr de 14 bucăți și alte 8-10 bucăți au fost vandalizate parțial. Am făcut sesizări la Biroul Electoral Județean, la Poliție, peste tot. Ce se întâmplă mai departe, nu mai depinde de noi. Nu putem acuza, concret, pe nimeni de nimic, pentru că nu avem nicio dovadă. Spre exemplu, în sensul giratoriu din Piața Bălcescu, unde erau două cuburi unul lângă celălalt, unul cu Ponta, unul cu Iohannis, lui Ponta i-au tăiat capul pe toate cele patru fețe și cubul cu Iohannis este intact” se plâng social-democrații prin vocea purtătorului de cuvânt Lucian Ursulețu.

Culmea tupeului este că polițiștii nu știu nimic!

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș ne-a comunicat că nu intră în atribuțiile lor să execute astfel de misiuni. ”Dacă s-a întâmplat ca mașina de poliție să fie lângă bannere, asta nu înseamnă că au fost acolo ca să păzească bannerul. Păzitul bannerelor intră în competența Poliției Locale. Polițiștii patrulau, nu au misiunea de a păzi bannere” ne-a informat, reprezentantul IPJ Timiș în relația cu presa. Polițiștii locali, așa cum anunță tocmai ei, au prins în cursul acestei săptămâni trei persoane care distrugeau materialele electorale.

Cei de la Inspectorat au ținut să facă unele precizări ”legale” prin care ne informează suplimentar: ”Conform Deciziei BEC nr 10 privind unele măsuri pentru exercitarea dreptului de vot, precum și pentru buna organizare a alegerilor pentru Președintele României din anul 2014, la art.3 este prevăzut faptul că:
alin.1 Primarul, cu sprijinul Poliției Locale, asigură integritatea panourilor, afișelor electorale și altor materiale de propagandă electorală amplasate în locuri autorizate.
alin.2 În unitățile administrativ teritoriale, unde Poliția Locală nu a fost constituită, integritatea panourilor, afișelor electorale și altor materiale de propagandă electorală amplasate în locuri autorizate este asigurată de către primar, cu sprijinul organelor de ordine publică din Ministerul Afacerilor Interne” ceea ce ne duce cu gândul că e clar ca bună-ziua că Poliția Locală este singura instituție care poate face asta în Timișoara, însă cum șefii din IPJ Timiș au fost puși pe criterii politice tocmai de către cei de la PSD…

Culmea este că toate mașinile surprinse în imaginile de mai jos staționau, niciuna dintre ele nu se află ”în patrulare” așa cum susțin reprezentanții IPJ Timiș, mașinile aparținând atât Secției 3 cât și Secției 5 de Poliție.

Mai mult decât atât, un echipaj al Secției 5 Poliție a fost surprins cu autospeciala oprită pe mijlocul drumului, unde un agent trăgea pe dreapta, cu nonșalanță, mașini aflate în trafic, cel mai probabil pentru ”controalele de rutină”, acțiunea având loc în noaptea de marți spre miercuri (28 spre 29 octombrie 2014), în jurul orei 2:00. Așa cum se observă din imagini, mașina de poliție este oprită la intrarea în Cimitirul Eroilor, pe Calea Sever Bocu, chiar în intersecția de la poarta cimitirului, pe SPAȚIUL HAȘURAT!!!

Are rost să ne-ntrebăm dacă cumva comisarul-șef Sorin Muntean are habar despre activitatea depusă de subalternii săi ?

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore