Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCulmea! Un francez a fost depistat la Timișoara, în timp ce rupea...

Culmea! Un francez a fost depistat la Timișoara, în timp ce rupea afișe electorale PSD

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 30 octombrie 2014, în jurul orei 2:30, în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Mărășești din Timișoara, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au surprins un bărbat în timp ce rupea un afiș electoral al Partidului Social Democrat, amplasat pe panoul situat la intersecția dintre străzile Mărășești și V.V. Delamarina. În urma legitimării s-a constatat că acesta este cetățean francez, cu domiciliul în Franța și se numește H. David. Întrebat de ce a comis această faptă, cel în cauză nu a putut justifica gestul.

Numitul H. David a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor art. 55 din Legea 370/ 2004 (republicată și actualizată) pentru alegerea Președintelui României, acesta fiind al treilea caz constatat în ultima săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare