Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Titu Bojin despre șeful al ARR Timiș, Sorin Supuran: ”După alegeri nu are rost să mai discutăm! Sunt înlocuitori”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Chiar dacă PNL nu se mai află la putere demult, liberalii trecând în Opoziție și la nivelul județului Timiș, Sorin Supuran a rezistat ”eroic” pe funcția de șef al Agenției Teritoriale ARR Timiș, deși avea ”sprijin” de factură liberală. Acesta are de ceva vreme probleme cu Justiția, fiind urmărit în câteva dosare, încă de pe vremea când era director al ARR pe plan național. Toate aceste ”probleme” îl vor îndepărta pe Supuran din funcție în cazul în care Victor Ponta câștigă alegerile prezidențiale, susține Titu Bojin, președintele PSD Timiș. ”Până după alegerile prezidențiale nu are rost să mai discutăm despre cei care-și fac sau nu-și fac treaba. După aceea fiecare va prezenta un raport de activitate. I-am rugat să se implice mai puțin în activitatea politică, să-și vadă de problemele profesionale, de serviciu și în funcție de cum își vor face treaba și de la PSD și din altă parte vor pleca, important e să-și facă treaba. Supuran poate să aibă susținere, important e să-și facă datoria” a spus șeful social-democraților din Timiș.

Bojin nu-și face probleme că nu s-ar găsi ”omul potrivit” pentru preluarea funcției de șef de agenție, având în minte și câteva nume. ”În mod normal, dacă alegeirle vor fi câștigate de Victor Ponta, va fi un alt Guvern, alți miniștri, altă structură, nu știu exact ce se va întâmpla, dar după aceea se va putea discuta despre fiecare ce activitate are și cât este de serios. Posibilii înlocuitori ar fi ”Matteo” (n.r.- Ioan Mateescu), ar fi Dorin Cândea. ar mai fi și Deian Plavoșin. Toți sunt în zonă și pot fi înlocuitori pentru Supuran” ne-a confirmat Titu Bojin.

Rămâne de văzut cine, ce ”ciolan” va primi, totul în funcție de alegerile a căror prim tur are loc dumincă, 2 noiembrie 2014, însă e cert faptul că, indiferent de urmările dosarelor deschise pe numele lui Supuran în Justiție, acesta are șanse foarte mari să ”zboare” de la conducerea ARR Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o distincție deosebită, zilele trecute, din...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...