ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Titu Bojin despre șeful al ARR Timiș, Sorin Supuran: ”După alegeri nu are rost să mai discutăm! Sunt înlocuitori”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Chiar dacă PNL nu se mai află la putere demult, liberalii trecând în Opoziție și la nivelul județului Timiș, Sorin Supuran a rezistat ”eroic” pe funcția de șef al Agenției Teritoriale ARR Timiș, deși avea ”sprijin” de factură liberală. Acesta are de ceva vreme probleme cu Justiția, fiind urmărit în câteva dosare, încă de pe vremea când era director al ARR pe plan național. Toate aceste ”probleme” îl vor îndepărta pe Supuran din funcție în cazul în care Victor Ponta câștigă alegerile prezidențiale, susține Titu Bojin, președintele PSD Timiș. ”Până după alegerile prezidențiale nu are rost să mai discutăm despre cei care-și fac sau nu-și fac treaba. După aceea fiecare va prezenta un raport de activitate. I-am rugat să se implice mai puțin în activitatea politică, să-și vadă de problemele profesionale, de serviciu și în funcție de cum își vor face treaba și de la PSD și din altă parte vor pleca, important e să-și facă treaba. Supuran poate să aibă susținere, important e să-și facă datoria” a spus șeful social-democraților din Timiș.

Bojin nu-și face probleme că nu s-ar găsi ”omul potrivit” pentru preluarea funcției de șef de agenție, având în minte și câteva nume. ”În mod normal, dacă alegeirle vor fi câștigate de Victor Ponta, va fi un alt Guvern, alți miniștri, altă structură, nu știu exact ce se va întâmpla, dar după aceea se va putea discuta despre fiecare ce activitate are și cât este de serios. Posibilii înlocuitori ar fi ”Matteo” (n.r.- Ioan Mateescu), ar fi Dorin Cândea. ar mai fi și Deian Plavoșin. Toți sunt în zonă și pot fi înlocuitori pentru Supuran” ne-a confirmat Titu Bojin.

Rămâne de văzut cine, ce ”ciolan” va primi, totul în funcție de alegerile a căror prim tur are loc dumincă, 2 noiembrie 2014, însă e cert faptul că, indiferent de urmările dosarelor deschise pe numele lui Supuran în Justiție, acesta are șanse foarte mari să ”zboare” de la conducerea ARR Timiș.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore