Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Primarul Timişoarei încearcă să calmeze spiritele printre studenţi: „NU CONSUMATORII vor fi AMENDAŢI!”

Autorităţile locale din Timişoara au anunţat că au în plan modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 193/2012 prin care va fi permisă comercializarea de băuturi alcoolice, dar va fi interzis şi amendat consumul în unităţile comerciale (inclusiv terase şi baruri), motiv pentru care toate organizaţiile studenţeşti au făcut front comun pentru a nu se întâmpla asta.

Văzând reacţia la unison a studenţilor din Timişoara, primarul Nicolae Robu, fost rector al Universiteţii Politehnice din Capitala Banatului a anunţat că va depune un amendament la textul noii hotărâri, în şedinţa de consiliu ce va avea loc mâine, pentru ca studenţii să nu poată fi sancţionaţi pentru consumul de alcool, ci numai comercianţii, ca şi până acum.

„Joi, 26 iunie 2014, în Consiliul Local al Municipiului Timişoara se va supune la vot înlocuirea interdicţiei de vânzare a băuturilor alcoolice în Complexul Studenţesc cu interdicţia de consum a acestor băuturi în unităţile comerciale de pe raza Complexului. Schimbarea nu-şi propune înlocuirea amendării unităţilor comerciale cu amendarea consumatorilor (studenţilor) -Doamne fereşte!-, ci doar crearea cadrului ca unităţile comerciale să poată vinde PENTRU ACASĂ ŞI NUMAI PENTRU ACASĂ băuturi alcoolice, inclusiv studenţilor -cetăţeni majori!-, urmând ca în cazul depistării consumului de băuturi alcoolice în unităţile comerciale, ACESTEA să fie amendate -deci: nu consumatorii!-. Pentru a nu exista posibilităţi de interpretare, voi propune un amendament la textul iniţial prin care se va stipula explicit acest lucru. Doar n-o să fac eu să fie amendaţi studenţii -tocmai eu, căruia studenţii îmi spun sau, în orice caz, îmi spuneau când eram prorector şi rector „tata Robu”!” a anunţat edilul Timişoarei.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Doar in Romania (tara ex-comunista) se poate intampla asa ceva.. O persoana MAJORA, la facultate/master/doctorat sa nu poata iesi pe o terasa sa consume alcool!!
    Idioti, idioti idioti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore