Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat din Alba, depistat de poliţiştii din Coşteiu, cu o autoutilitară plină cu lemne, dar cu aviz expirat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 21 iunie 2014, în jurul orei 14:30, oamenii legii de la Postul de Poliţie din comuna Coşteiu au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe DJ 609 B, în localitatea Ţipari.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 58 de ani din judeţul Alba, transporta 11 metri³ de material lemnos, fără documente legale.

La momentul controlului, bărbatul a prezentat un aviz de însoţire expirat, valabil până la data de 20 iunie, însă poliţiştii i-au aplicat şoferului o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie Ocolului Silvic Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Cu seninătate! Țeparul Octavian Didovici îl invită pe subofițerul Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale să-i returneze o donație de peste 20...

E clar că, dacă am fi trăit într-o țară normală și într-o democrație autentică,...