Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

TNT anunţă ultima avampremieră a stagiunii 2013-2014: „Nopţi albe”, de poveste, la început de vară

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Luni, 30 iunie 2014, începând cu ora 19:00, timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi la ultima avanpremieră a stagiunii 2013-2014, spectacolul „Nopţi Albe” de Feodor Dostoievski, purtând semnătura regizorală a lui Stefano de Luca.

Un omagiu adus perfecţiunii textului dostoievskian, adaptarea textului de spectacol îi aparţine chiar regizorului. Rezultatul este un spectacol-poem despre singurătate, confesiune, vis, despre acea comuniune unică ce se naşte între sufletele pereche (sau nu), dar şi despre mult prea subţirele fir ce desparte promisiunea unei mari iubiri de o tot atât de mare ratare.

Distribuţia îi aduce pe aceeaşi scenă pe actorii Mădălina Ghiţescu-Petre, Călin Stanciu jr., Matei Chioariu, Andrea Tokai şi Mirela Puia. Echipei artistice i se alătură scenografa Linda Riccardi şi light-designerul Lucian Moga.

Biletele se găsesc la Agenţiile Teatrului Naţional (Agenţia „Mărăşeşti”, str. Mărăşeşti nr. 2 şi Agenţia „Sala 2”, Parcul Civic, orar: marţi – duminică, orele 11:00–19:00), dar şi în mediul online, pe www.tntimisoara.com.

Foto: Adrian Pîclişan / Teatrul Naţional Timişoara

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare