Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liga I revine pe ”Dan Păltinișanu”! Cât costă un bilet la meciul Poli Timișoara – Pandurii Târgu Jiu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poli Timișoara joacă din nou pe prima scenă a fotbalului românesc, după un sezon pe parcursul căruia a defilat în Liga a II-a. Alb-violeții (culori la care Poli revine începând cu acest sezon), vor întâlni în primul joc al Ligii I pe Pandurii Târgu Jiu, echipă care vine la Timișoara pentru etapa de debut a noului sezon competițional.

Dacă până la acest moment clubul de pe Bega se poată lăuda cu câteva sute de abonamente vândute pentru noul sezon, Poli Timișoara a scos ”pe tarabă” biletele pentru primul meci, în speranța că publicul va ”răspunde” provocării lansate de ”idoulul tribunelor”, Ianis Zicu, cel care spunea cu numai câteva zile în urmă că își dorește ca ”Dan Păltinișanu” să se umple din nou pentru ca el și colegii săi să resimtă din nou ”suflul” publicului.

Tichetele de acces la Poli – Pandurii se pot cumpăra de la stadion. Prețurile sunt: 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje. Clubul bănățean a deschis și un event pe Facebook, căruia se pot alătura toți cei care au în plan să participe la meci.

Informații referitoare la POLIcarduri pot fi obținute de pe site-ul oficial al grupării alb-violete, acolo unde găsiți și date suplimentare despre sistemul de ticketing online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

S-au pus in vanzare biletele pentru Festivalul Euroregional de Teatru TESZT

Nouă spectacole extraordinare pot fi văzute în perioada 20-26 mai la Teatrul Maghiar de...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...