Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Liga I revine pe ”Dan Păltinișanu”! Cât costă un bilet la meciul Poli Timișoara – Pandurii Târgu Jiu

- Advertisement -

Poli Timișoara joacă din nou pe prima scenă a fotbalului românesc, după un sezon pe parcursul căruia a defilat în Liga a II-a. Alb-violeții (culori la care Poli revine începând cu acest sezon), vor întâlni în primul joc al Ligii I pe Pandurii Târgu Jiu, echipă care vine la Timișoara pentru etapa de debut a noului sezon competițional.

Dacă până la acest moment clubul de pe Bega se poată lăuda cu câteva sute de abonamente vândute pentru noul sezon, Poli Timișoara a scos ”pe tarabă” biletele pentru primul meci, în speranța că publicul va ”răspunde” provocării lansate de ”idoulul tribunelor”, Ianis Zicu, cel care spunea cu numai câteva zile în urmă că își dorește ca ”Dan Păltinișanu” să se umple din nou pentru ca el și colegii săi să resimtă din nou ”suflul” publicului.

Tichetele de acces la Poli – Pandurii se pot cumpăra de la stadion. Prețurile sunt: 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje. Clubul bănățean a deschis și un event pe Facebook, căruia se pot alătura toți cei care au în plan să participe la meci.

Informații referitoare la POLIcarduri pot fi obținute de pe site-ul oficial al grupării alb-violete, acolo unde găsiți și date suplimentare despre sistemul de ticketing online.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore