Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bolnavii de cancer din Timișoara au NEVOIE de AER… condiționat

- Advertisement -

În urmă cu mai bine de două luni, Asociația OncoHelp lansa o campanie de colectare de tablouri donate în scopul ”resuscitării” pereților saloanelor spitalului în care sunt tratați bolnavii de cancer din vestul țării. ”Apelul nostru a devenit, în acele zile, viral, și am primit tablouri din toate colțurile țării, ba chiar și de peste hotare, de la românii stabiliți acolo. Am fost și suntem impresionați de răspunsul tuturor, de empatia și de solidaritatea pe care le-am găsit în oameni simpli, care ne-au ajutat deși nu ne cunosc și au aflat despre activitatea noastră doar din mass-media sau din mediile de socializare”, ne-au comunicat reprezentanții asociației.

Iată că, pacienții unității medicale au, din nou, nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Este nevoie de sprijinul comunității pentru a dota o secție nouă din cadrul spitalului OncoHelp cu 10 aparate cu aer condiționat. Nu este un lux sau o cerință exagerată, ci o necesitate imperativă pentru niște bolnavi care petrec mult timp spitalizați și pentru care temperaturile extreme din această vară pot fi periculoase. «Cred că nu este cazul să povestim despre cât de greu suportă un om sănătos temperatura ridicată, așa că vă puteți imagina cum stau lucrurile în cazul unui om bolnav… De aceea, te rugăm să ne ajuți să le oferim bolnavilor de cancer din cadrul OncoHelp un strop de răcoare pe perioada tratamentului. Având în vedere faptul că toate saloanele sunt ocupate, nu putem muta pacienții din saloanele fără climă în saloanele prevăzute cu climă. Totodată, bolnavii nici nu pot să plece din spital, deoarece trebuie să își urmeze tratamentul», a declarat Mihaela Ciotea, Directorul de Dezvoltare al Asociației.

Persoanele care doresc să ajute, fie că o fac în nume propriu, fie în numele unor companii, pot să doneze direct aparatele de aer condiționat sau să facă donații în bani în contul asociației, specificând «pentru aer condiționat»: RO65BTRL03601205607978XX; CIF 17802939.

O alternativă ar putea fi ca aparatele să fie împrumutate Asociației pe perioada acestei veri, până ce vor fi identificate fondurile necesare pentru achiziționarea lor directă.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore