Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atenție timișoreni! Lucrările din Piața Libertății ÎNTRERUP, din nou, circulația tramvaielor!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Sâmbătă și duminică, 11 respectiv 12 iulie 2015, sunt planificate lucrări de pavare în zona liniilor de tramvai din Piața Libertății ceea ce va duce la întreruperea circulației tramvaielor între Piața 700 și Piața Traian.

Pe parcursul celor două zile, liniile de tramvai 1, 2, 4 și 5 vor fi deviate, iar liniile 6 și 10 vor fi suspendate. Cele patru linii care vor fi deviate, vor folosi următorul traseu:
– linia 1, de la Gara de Nord prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur pe același traseu;
– linia 2, din Dâmbovița prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur pe același traseu;
– linia 4, din Torontal pe la Catedrala Mitropolitană, Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, AEM și retur pe același traseu;
– linia 5, din Ronaț pe la Catedrala Mitropolitană, Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur pe același traseu.

Legătura dintre Piața Traian și zona centrală va fi asigurată cu un autobuz care va circula paralel cu liniile de tramvai pe traseul: Piața Traian, Prefectură, Hotel Continental, Primăria Municipiului Timișoara, Piața Regina Maria și retur. Stațiile sunt: Regina Maria (lângă Parcul Central), Catedrală (comună cu 33), I.C. Brătianu (comună cu linia 16), Prefectură (la Parcul Copiilor, pe sensul înspre Piața Traian), 3 August, Piața Traian (comună cu a tramvaielor), Prefectură (comună cu linia 22), Hotel Continental (comună cu E2).

Din Piața Traian va circula un alt autobuz, în circuit, prin Badea Cârțan, Gara de Est, UMT, Modern, Prințul Turcesc, Piața Traian. Acesta va opri în dreptul stațiilor de tramvai de pe traseu.

Foto: Eye in the Sky

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare