ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

I.S.U. ”Banat” are două CAMPIOANE MONDIALE! Ce performanță au reușit femeile-pompier din Timișoara FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Competiţia din Statele Unite ale Americii a reunit peste 10.000 de sportivi din 63 de ţări, printre care s-au aflat şi două reprezentante ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș, membre ale Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România.

Rezultatele obţinute în clasamentul individual, au fost extraordinare, Daniela Soare, care a concurat la probele de atletism obținând 7 medalii: 3 de aur (100m, ştafete 4x100m şi 4x400m) și 4 de argint (200m, 400m şi 800m), în timp ce colega sa, Adriana Paraschiv a obținut 4 medalii la atletism și canotaj sală: una de aur (1.000m dublu fete, indoor rowing), 2 de argint (800m atletism, 2.000m individual, indoor rowing) și una de bronz (1.000m dublu mixt, indoor rowing).

”Colegele noastre au un palmares impresionant, câștigând în total la jocurile pompierilor şi poliţiştilor din anii precedenți un numar de 36 medalii astfel: Daniela Soare, 19 medalii (11 de aur și 8 de argint), iar Adriana Paraschiv, 17 medalii (11 de aur, 3 de argint și 3 de bronz). Rezultatele obţinute de acestea, demonstrează încă o dată, că latura sportivă completează suita calităţilor pe care le deţin: curaj, devotament şi onoare. Sportul este o activitate care influențează stilul de viață, sănătatea sau chiar personalitatea unui om, de aceea Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Timiș susține orice activitate cu caracter sportiv, încurajează mișcarea și un stil de viață sănătos”, se arată într-un comunicat al ISU Timiș.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore