I.S.U. ”Banat” are două CAMPIOANE MONDIALE! Ce performanță au reușit femeile-pompier din Timișoara FOTO

0
1369

Competiţia din Statele Unite ale Americii a reunit peste 10.000 de sportivi din 63 de ţări, printre care s-au aflat şi două reprezentante ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș, membre ale Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România.

Rezultatele obţinute în clasamentul individual, au fost extraordinare, Daniela Soare, care a concurat la probele de atletism obținând 7 medalii: 3 de aur (100m, ştafete 4x100m şi 4x400m) și 4 de argint (200m, 400m şi 800m), în timp ce colega sa, Adriana Paraschiv a obținut 4 medalii la atletism și canotaj sală: una de aur (1.000m dublu fete, indoor rowing), 2 de argint (800m atletism, 2.000m individual, indoor rowing) și una de bronz (1.000m dublu mixt, indoor rowing).

”Colegele noastre au un palmares impresionant, câștigând în total la jocurile pompierilor şi poliţiştilor din anii precedenți un numar de 36 medalii astfel: Daniela Soare, 19 medalii (11 de aur și 8 de argint), iar Adriana Paraschiv, 17 medalii (11 de aur, 3 de argint și 3 de bronz). Rezultatele obţinute de acestea, demonstrează încă o dată, că latura sportivă completează suita calităţilor pe care le deţin: curaj, devotament şi onoare. Sportul este o activitate care influențează stilul de viață, sănătatea sau chiar personalitatea unui om, de aceea Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Timiș susține orice activitate cu caracter sportiv, încurajează mișcarea și un stil de viață sănătos”, se arată într-un comunicat al ISU Timiș.

Spune-ţi opinia civilizat!