ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Romania a cucerit sapte medalii la Olimpiada Internationala de Astronomie 2019

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cea de-a XXIV-a ediție a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie, găzduită de România în perioada 18-26 octombrie 2019, organizată la Piatra Neamț, a adus țării noastre nu mai puțin de șapte medalii.

A XXIV-a ediție a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie a fost găzduită de România, în perioada 18-26 octombrie, fiind organizată la Piatra Neamț în coordonarea Ministerului Educației Naționale. Cei peste 120 de participanți din 21 de țări au concurat, în funcție de vârstă, la două categorii: juniori și seniori.

Lotul României a fost reprezentat de trei elevi juniori și patru elevi seniori. Aceștia au obținut șapte premii: două medalii de aur, patru medalii de argint și o medalie de bronz.

Elevii laureați cu aur sunt Daria-Teodora Hărăbor (de la Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” din Galați) și George Cristian Ardeleanu (de la Liceul Internațional de Informatică București). Medaliile de argint au fost adjudecate de Traian Rareș Tuș (Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” din Baia Mare), Teodor Ionuț Grosu (Colegiul Național ”Gheorghe Vrânceanu” din Bacău), Dragoș-Andrei Sîrghi (Colegiul Național ”Ștefan Cel Mare” din Suceava) și Adrian-Marian Țiripa (Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga” din Brăila). Flavia-Cristina Pascal (de la Colegiul Național ”Petru Rareș” din Piatra Neamț) a fost medaliată cu bronz. De asemenea, Adrian-Marian Țiripa a obţinut o diplomă specială pentru cel mai bun rezultat la proba observațională.

Lotul olimpic al României a fost coordonat de profesorii Grigoruță Oniciuc (Colegiul Național ”Petru Rareș” din Piatra Neamț) și Lucian Stoian (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” din Baia Mare).

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore