Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportSperanţa moare ultima! Meci decisiv pentru Poli, în această seară. Tu vii...

Speranţa moare ultima! Meci decisiv pentru Poli, în această seară. Tu vii la stadion să-i susţii pe băieţi? E GRATIS!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Meci de „totul sau nimic” în această seară pe arena Dan Păltinişanu din Timişoara. Poli îşi joacă şansa de menţinere în primul eşalon fotbalistic, chiar dacă acest fapt nu depinde excusiv de rezultatul partidei de astăzi.

“Suntem în faţa ultimei etape şi, din păcate pentru noi, am ajuns într-o situaţie în care avem şanse mici pentru a ne salva de la retrogradare. Vreau să înţeleagă şi jucătorii noştri că pentru mine e foarte important să câştigăm, să nu jucăm cu urechea la radio. Pentru a ne îndeplini obiectivul trebuie, în primul rând, să câştigăm noi. Din păcate, în acest retur am avut mari probleme pe teren propriu, dar cauzele sunt mai multe, iar altă variantă nu există decât victoria. Întâlnim o echipă care şi-a îndeplinit obiectivul şi nu avem voie să arătăm ca o echipă care nu vrea ceva”, a spus înaintea jocului antrenorul bănăţenilor, Dan Alexa.

Din nefericire pentru susţinătorii fotbalului din Timişoara şi nu numai, o victorie a alb-negrilor în această seară nu este suficientă pentru menţinerea în prima ligă. Cele trei puncte trebuiesc coroborate cu un rezultat care să difere de egalitate între Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov, sau o eventuală victorie a Ceahlăului că Viitorul lui Gică Hagi, rezultat aproape imposibil de obţinut de moldoveni, la Voluntari, ţinând cont de „forma”, indiferent despre ce formă vorbim, a jucătorilor echipei „Regelui”.

Partida dintre Poli Timişoara şi Concordia Chiajna se joacă în această seară, pe arena Dan Păltinişanu, de la ora 21:00, iar un alt aspect deosebit de important este legat de faptul că intrarea pe stadion va fi liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare