AMENINŢARE de la Poliţia Locală: Atenţie, formaţiunile politice trebuie să-şi retragă afişele electorale amplasate ilegal!

- Advertisement -

Ca urmare a faptului că întregul oraş este împânzit de materiale electorale amplasate în locuri în care nu există aprobare din partea Primăriei, Poliţia Locală Timişoara atrage atenţia tuturor formaţiunilor politice ca până astăzi, la ora 14:00 toate materialele electorale amplasate în locuri ilegale să fie retrase.

În cazul în care partidele politice nu se vor conforma, materialele vor fi ridicate conform Dipoziţiei date de primararul Timişoarei Nicolae Robu, dar şi a hotărarii Comisiei de Ordine Publică din cadrul Primăriei Timişoara, a Dispoziţiei nr. 428/10.04.2014 a Primăriei Municipiului Timişoara şi în conformitate cu Legea 33/2007, art.40, care arată că „primarii sunt obligaţi ca după expirarea termenului de depunere a candidaturilor, dar până la începerea campaniei electorale, să stabileasca, prin dispoziție, locuri speciale pentru afișajul electoral în care să amplaseze panouri electorale, ţinând seama de numărul partidelor politice”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare