Zona Blaşcovici lăsată astăzi fără apă. Vezi de ce!

- Advertisement -

Miercuri, 21 mai, între orele 9:00-15:00, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Măslinului, Aprodul Movilă, Eroii de la Păuliş, Macilor, Calea Bogdăneştilor, Alexandru Lăpuşneanu şi Lisabona.

Se va lucra la intersecţiile străzilor Calea Bogdăneştilor cu strada Măslinului şi Calea Bogdăneştilor cu strada Macilor. În zonă sunt în derulare investiţii ale societăţii Aquatim, finanţate din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, pentru reabilitarea reţelelor de apă şi de canalizare.

Întreruperea este necesară pentru legarea conductelor noi la reţeaua existentă de alimentare cu apă.

La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă să curgă apă tubure. „Menţionăm că această perturbare va fi de scurtă durată şi recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă” anunţă Dr. ing. Ilie Vlaicu, directorul general al companiei timişorene.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare