Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli şi-a prezentat noile achiziţii, iar mâine mai vine un fundaş cu experienţă. Vezi despre cine e vorba

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Directorul sportiv de la Poli Timişoara, Călin Rosenblum, a anunţat astăzi că sâmbătă, 22 februarie, un fost fotbalist de la Poli din „era” Iancu va reveni pe Bega. Este vorba despre fundaşul Ioan Mera, care mâine vine direct să semneze actele prin care devine jucătorul timişorenilor.

Ioan Mera poate juca încă de luni, în meciul pe care Poli îl are de jucat la Mediaş fundaşul făcând în întregime pregătirea cu echipa pentru care a jucat în tur – Săgeata Năvodari.

Staff-ul i-a prezentat astăzi şi pe jucătorii Marius Staicu, Danijel Morariju, Esmir Ahmetovic şi Edon Hasani, iar Rosenblum a rezumat în câteva cuvinte ceea ce-a rămas din actuala stagiune: ”Ne aşteaptă un retur greu, dacă nu foarte greu, atât pe noi cât şi pe celelalte echipe aflate în jumătatea a doua a clasamentului. Două luni am tot încercat să mobilizăm jucătorii şi pe toţi cei de lângă noi. Tot campionatul se va derula într-un timp foarte scurt. Vor fi cartonaşe, eliminări, accidentări, trebuie să fim conectaţi 100% pentru realizarea obiectivului. În afară de cei trei tineri, am reuşit să rezolvăm ultimele documente pentru cei de faţă. Sperăm să înţeleagă jucătorii străini care au venit acum că Timişoara e un oraş cu mulţi suporteri care ştiu ce înseamnă fotbalul, că numai prin atitudine şi joc vor aduce mai mulţi fani la stadion, ceea ce cu toţii ne dorim. Le-am asigurat cele mai bune condiţii, au garanţii că vor avea suport din partea conducerii, sperăm să ne ajute cât mai mult în acest retur foarte greu” a declarat directorul sportiv.

Foto:acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

ACS Poli este la un pas de desființare - o spune chiar primarul Timișoarei,...

La Cugir se poate. Primăria a câştigat procesul împotriva Curţii de Conturi pentru finanţarea echipelor sportive

În 4 octombrie, instanţa a decis: raportul întocmit de Curtea de Conturi prin care...