Poli şi-a prezentat noile achiziţii, iar mâine mai vine un fundaş cu experienţă. Vezi despre cine e vorba

- Advertisement -

Directorul sportiv de la Poli Timişoara, Călin Rosenblum, a anunţat astăzi că sâmbătă, 22 februarie, un fost fotbalist de la Poli din „era” Iancu va reveni pe Bega. Este vorba despre fundaşul Ioan Mera, care mâine vine direct să semneze actele prin care devine jucătorul timişorenilor.

Ioan Mera poate juca încă de luni, în meciul pe care Poli îl are de jucat la Mediaş fundaşul făcând în întregime pregătirea cu echipa pentru care a jucat în tur – Săgeata Năvodari.

Staff-ul i-a prezentat astăzi şi pe jucătorii Marius Staicu, Danijel Morariju, Esmir Ahmetovic şi Edon Hasani, iar Rosenblum a rezumat în câteva cuvinte ceea ce-a rămas din actuala stagiune: ”Ne aşteaptă un retur greu, dacă nu foarte greu, atât pe noi cât şi pe celelalte echipe aflate în jumătatea a doua a clasamentului. Două luni am tot încercat să mobilizăm jucătorii şi pe toţi cei de lângă noi. Tot campionatul se va derula într-un timp foarte scurt. Vor fi cartonaşe, eliminări, accidentări, trebuie să fim conectaţi 100% pentru realizarea obiectivului. În afară de cei trei tineri, am reuşit să rezolvăm ultimele documente pentru cei de faţă. Sperăm să înţeleagă jucătorii străini care au venit acum că Timişoara e un oraş cu mulţi suporteri care ştiu ce înseamnă fotbalul, că numai prin atitudine şi joc vor aduce mai mulţi fani la stadion, ceea ce cu toţii ne dorim. Le-am asigurat cele mai bune condiţii, au garanţii că vor avea suport din partea conducerii, sperăm să ne ajute cât mai mult în acest retur foarte greu” a declarat directorul sportiv.

Foto:acspoli.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Un ţigan la benzinărie

Un țigan intră într-o benzinărie și-i zice casieriței:” Dă-mi...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img