Surprinzător! Poli Timișoara a RENUNȚAT la Nuno Claro! Vezi ce atacant mai testează Alexa!

- Advertisement -
Cel mai bun fotbalist din lotul lui Poli Timișoara, în sezonul petrecut de alb-negrii în Liga I, goalkeeper-ul Nuno Claro și-a reziliat azi contractul cu timișorenii.

”Astăzi, 21 august, ACS Poli Timișoara a reziliat, de comun acord, contractul cu portarul Nuno Claro. Clubul nostru îi mulțumește goalkeeper-ului, pe această cale, pentru excelentele prestații din sezonul trecut și pentru munca depusă pe perioada anagajamentului cu ACS Poli. Succes mai departe și multă sănătate, Nuno!” se menționează într-un anunț postat cu puțin timp în urmă pe site-ul oficial al divizionarei secunde.

La capitolul veniri, timișorenii mai bifează un nume, cel puțin în materie de testări: Slobodan Terzic, un atacant de 28 de ani (foto dreapta), ultima dată legitimat la Borac Klisa (echipă ce evoluează în liga a III-a din Serbia). Jucătorul cu profil ofensiv se află începând de astăzi sub comanda lui Dan Alexa și va fi testat de ”Chirurg” la meciul de sâmbătă, 23 august, ora 11:00, cu Metalul Reșița, programat pe arena ”Colterm”.

Fără căpitan la debut

În ceea ce privește starea medicală a jucătorilor, clubul anunță că Scutaru, Bocșan și Balaure, care au avut probleme în ultima perioadă, se pregătesc normal alături de ceilalți colegi. Și speranța Pedro Henrique se antrenează alături de echipă, recuperarea sa decurgând excelent. În extrema cealaltă, Ovidiu Petre va rata cu certitudine redebutul din Liga a II-a, datorită unei rupturi musculare suferite la antrenamentul de luni.

Foto:acspoli.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare