Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliția a TRAS ca-n FILME! Trei bărbați din Timiș au fost prinși...

Poliția a TRAS ca-n FILME! Trei bărbați din Timiș au fost prinși după ce au furat motorina din rezervorul unui TIR parcat pe A1

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii Secției 1 Rurală Arad au surprins în flagrant, în această noapte, trei persoane care sustrăgeau combustibil din rezervorul unui autocamion parcat pe autostrada A1. Flagrantul a avut loc în jurul orei 2:30, în zona parcării de pe autostrada A1 la km 530, pe sensul de mers dinspre Arad spre Timișoara.

Au fost surprinse, în timpul ”acțiunii”, trei persoane care au sustras aproximativ 200 de litri de motorină, din rezervorul unui TIR aflat în parcare. Întrucât la somarea verbală a poliţiştilor, cei trei au încercat să fugă şi chiar să oprească acțiunea polițiștilor, oemanii legii au fost nevoiți să facă uz de armă și au tras câteva focuri în plan vertical.

Deși erau ”încolțiți”, hoții au încercat să fugă cu un autoturism, însă poliţiştii nu s-au lăsat și au tras foc după foc după infractori, unul dintre aceștia fiind rănit superficial la picior. Hoții au fost prinşi şi identificaţi: A. Alin, B. Claudiu şi B.Cătălin, toţi din judeţul Timiș. Persoana rănită la picior a fost transportată la Spitalul Județean Arad pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior a fost condusă la sediul IPJ Arad pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare