Poliția a făcut „PRĂPĂD” la un control în Piața Iosefin din Timișoara. Vezi ce au descoperit! VIDEO

Date:

Joi, 21 august 2014, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniţi de cei de ordine publică din cadrul secţiilor urbane, au acţionat pe raza municipiului Timişoara, efectuând controale la mai mulţi agenţi economici şi persoane fizice autorizate în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale.

Echipele de control au verificat respectarea normelor referitoare la plata T.V.A. intracomunitară, concordanţa între stocurile criptice şi faptice, documentele de provenienţă a mărfurilor, respectarea prevederilor legale în întocmirea documentelor fiscale şi contabile, respectarea condiţiilor de depozitare şi comercializare a mărfurilor alimentare, dacă documentele de transport sunt conforme cu realitatea, precum şi situaţia contractuală a angajaţilor. De asemenea, s-a verificat respectarea legislaţiei în domeniul transportului de mărfuri, de către echipajele de poliţie rutieră.

Astfel, poliţiştii au controlat 41 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate ce au ca obiect de activitate comerţul cu alcool, tutun, produse din carne şi de panificaţie. Au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 60.000 de lei.

În cadrul acţiunii au fost angrenaţi peste 40 de poliţişti. La activităţile de control au participat şi reprezentanţi ai O.P.C. şi D.S.V.S.A. Timiş.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare