poli-steaua-3

Cu doar trei jocuri rămase de disputat din actuala ediţie a Ligii I, etapa cu numărul 32 a debutat cum nu se putea mai prost pentru Poli Timişoara. Chiar dacă elevii lui Alexa nu a jucat încă antepenultimul meci al campionatului, alb-negrii au ajuns pe poziţia a 15-a în clasament, deoarece una dintre adversarele “directe”, Săgeata Năvodari, a învins în meciul inaugural al rundei pe Concordia Chiajna. Echipa de la Marea Neagră s-a impus cu scorul de 4-0 şi a acumulat 35 de puncte, cu unul peste bănăţeni.

Poli joacă astăzi cu Ceahlăul, la Timişoara, iar suporterii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pe stadion pentru a da un imbold echipei, cu atât mai mult cu cât şi condiţiile meteo se anunţă mai mult decât favorabile unei partide de fotbal, meteorologii prognozând circa 25 de grade la ora meciului.

”Va fi un meci care, pentru noi, chiar este ca o finală! Este o partidă foarte importantă, pe care trebuie să o câştigăm. Din păcate, am ajuns în această situaţie de a juca meciuri decisive în cele trei etape rămase. Mai ales cel cu Ceahlăul, de duminică, este de <<totul sau nimic>>. Vom aborda meciul cu încredere. Vom risca, pentru că e important să câştigăm. Am mai spus, am încredere că putem face un meci bum. Cred că vom câştiga chiar dacă ne vom asuma nişte riscuri, fiindcă am, cum am zis, mare încredere în jucătorii mei. Sunt foarte montaţi! După meciul de la Galaţi a fost supărare mare, dar acesta este un meci în care trebuie să dăm totul, deoarece pentru noi asta e adevărata finală! Vom risca, vom juca de la bun început altceva. Este momentul să facem asta. Echipa stă mai bine din punct de vedere fizic decât stătea cu ceva timp în urmă, putem face presing. Dar presingul vine şi din inimă, vine din curaj. Iar noi avem de toate ca să obţinem cele trei puncte” a declarat Dan Alexa cu doar o zi înaintea partidei.

Locul 15 este retrogradabil şi nu prea, în condiţiile în care SC Vaslui nu a primit licenţa pentru a evolua în sezonul viitor în Liga I, însă nici nu face cinste fotbalului timişorean, am putea spune, cu atât mai mult cu cât Alexa a şi declarat că doreşte ca echipa lui să se salveze de la retrogradare prin propriile forţe, clasându-se cât mai sus cu putinţă.

Partida dintre Poli Timişoara şi Ceahlăul Piatra-Neamţ se joacă astăzi, începând cu ora 17:45, pe arena Dan Păltinişanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.