Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăReprezentanţii PNŢCD Timiş au fost prezenţi, ieri, la slujba dedicată Zilei Regalităţii...

Reprezentanţii PNŢCD Timiş au fost prezenţi, ieri, la slujba dedicată Zilei Regalităţii (P)

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Slujba religioasă dedicată Zilei Regalitaţii a avut loc sâmbătă 10 mai 2014, de la ora 16:00, la Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

La Te Deum au participat preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok şi fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.

„Onorăm zilele importante legate de personalitatea Majestăţii Sale Regele Mihai şi de istorie a regalităţii. Data de 10 mai este considerată adevărata zi Naţională a României”, a spus ieri Ciprian Mihok.

După încheierea slujbei, Gheorghe Ciuhandu – fostul primar al Timişoarei – i-a urat mult succes candidatului pe Colegiul 3 Timişoara pentru funcţia de deputat, Ciprian Mihok.

„Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat este partidul cel mai apropiat de Casa Regală, care şi-a afirmat de fiecare dată, cu tărie, credinţele promonarhiste.

Trăiască Regele!” se arată într-un comunicat emis de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare