AcasăStiriSe rasuceste Coposu in mormant! PNTCD, alianta cu PSD pentru alegerile europarlamentare

Se rasuceste Coposu in mormant! PNTCD, alianta cu PSD pentru alegerile europarlamentare

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) susține Partidul Social Democrat (PSD) la alegerile europarlamentare din luna mai. Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea, președintele social-democraților.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că PNŢCD şi Partidul Ecologist Român (PER) vor susține partidul pe care îl conduce la viitoarele alegeri europarlamentare. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe la care au participat şi liderii celor două partide: Aurelian Pavelescu (PNŢCD) și Dănuț Pop

„Linia politică a PNŢCD a fos anunţată cu un an în urmă câmd am susţinut mitingul îpotriva abuzurilor organizat de PSD-ALDE. Am spus de atunci că PNŢCD este dator, prin doctrina lui, să apere democraţia înainte de toate, înaintea intereselor de partd, aşa cum ar trebui să facă orice partid politic. Ce s-a întâmplat de la preluarea mandatului de către preşedintele Klaus Iohannis sunt lucruri care ne-au cutremurat pe toţi. Au fost dezvăluiri nenumărate în ultimii mulţi ani, o caracatiţă care a acaparat statul”, a afirmat liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu.

PNȚCD este un partid politic de centru-dreapta, conform doctrinei, fiind continuatorul Partidului Național Țărănesc care a activat pe scena politică din România între anii 1926 și 1947, când a fost interzis de regimul comunist. După revoluție, PNȚCD a fost condus, timp de cinci ani, de unul dintre cei mai importanți oameni politici ai țării, Corneliu Coposu.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:
Avatar of Vlad Marcu
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente