Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Se rasuceste Coposu in mormant! PNTCD, alianta cu PSD pentru alegerile europarlamentare

- Advertisement -

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) susține Partidul Social Democrat (PSD) la alegerile europarlamentare din luna mai. Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea, președintele social-democraților.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că PNŢCD şi Partidul Ecologist Român (PER) vor susține partidul pe care îl conduce la viitoarele alegeri europarlamentare. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe la care au participat şi liderii celor două partide: Aurelian Pavelescu (PNŢCD) și Dănuț Pop

„Linia politică a PNŢCD a fos anunţată cu un an în urmă câmd am susţinut mitingul îpotriva abuzurilor organizat de PSD-ALDE. Am spus de atunci că PNŢCD este dator, prin doctrina lui, să apere democraţia înainte de toate, înaintea intereselor de partd, aşa cum ar trebui să facă orice partid politic. Ce s-a întâmplat de la preluarea mandatului de către preşedintele Klaus Iohannis sunt lucruri care ne-au cutremurat pe toţi. Au fost dezvăluiri nenumărate în ultimii mulţi ani, o caracatiţă care a acaparat statul”, a afirmat liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu.

PNȚCD este un partid politic de centru-dreapta, conform doctrinei, fiind continuatorul Partidului Național Țărănesc care a activat pe scena politică din România între anii 1926 și 1947, când a fost interzis de regimul comunist. După revoluție, PNȚCD a fost condus, timp de cinci ani, de unul dintre cei mai importanți oameni politici ai țării, Corneliu Coposu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore