Primăria Municipiului Timișoara a anunțat că începând de sâmbătă, 30 martie 2019 și până marți, 2 aprilie, pe străzile Arieș și Calea Martirilor se vor institui restricții de circulație, motivul fiind introducerea de cabluri în subteran.

Având în vedere lucrările care se desfăşoară pe strada Arieş, respectiv traversarea pentru fibră optică şi cabluri pentru semafoare, s-a hotărât instituirea unor restricţii, sâmbătă, 30 martie. Traficul va fi oprit în intervalul orar 07:00 – 16:00, pe tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu.

Afectată de restricții va fi și Calea Martirilor, aici urmând să fie închisă circulația pe tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu, pe sensul de deplasare dinstrpe bulevard înspre strada Surorile Martir Caceu. Măsura se va institui luni, 1 aprilie 2019, în intervalul orar 9.00 – 16:00.

Celălalt sens de mers de pe aceeași Calea Martirilor, tot tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu, va fi restricționat traficului marți, 2 aprilie 2019, în același interval orar 9:00 – 16:00.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.