Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriRESTRICTII de trafic pe strada Aries si Calea Martirilor din Timisoara

RESTRICTII de trafic pe strada Aries si Calea Martirilor din Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Municipiului Timișoara a anunțat că începând de sâmbătă, 30 martie 2019 și până marți, 2 aprilie, pe străzile Arieș și Calea Martirilor se vor institui restricții de circulație, motivul fiind introducerea de cabluri în subteran.

Având în vedere lucrările care se desfăşoară pe strada Arieş, respectiv traversarea pentru fibră optică şi cabluri pentru semafoare, s-a hotărât instituirea unor restricţii, sâmbătă, 30 martie. Traficul va fi oprit în intervalul orar 07:00 – 16:00, pe tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu.

Afectată de restricții va fi și Calea Martirilor, aici urmând să fie închisă circulația pe tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu, pe sensul de deplasare dinstrpe bulevard înspre strada Surorile Martir Caceu. Măsura se va institui luni, 1 aprilie 2019, în intervalul orar 9.00 – 16:00.

Celălalt sens de mers de pe aceeași Calea Martirilor, tot tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu, va fi restricționat traficului marți, 2 aprilie 2019, în același interval orar 9:00 – 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare