Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăGheorghe Ciuhandu continuă lupta cu fostul partid. Vezi ce spune Adrian Orza...

Gheorghe Ciuhandu continuă lupta cu fostul partid. Vezi ce spune Adrian Orza despre atitudinea fostului său şef

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu a trimis un comunicat de presă prin care dezaprobă alianţa cu PDL şi contestă noua conducere centrală a PNŢCD. De asemenea îi susţine pe ţărăniştii de pe listele PNL.

Dat fiind faptul că numele meu a fost vehiculat în unele cercuri legat de o aşa-zisă susţinere pe care aş acorda-o în campania electorală pentru alegerile din 9 decembrie 2012, mă văd nevoit să fac următoarele precizări:

1. Nu încurajez sub nici o formă proiectul politic Alianţa România Dreaptă şi nu recunosc participarea PNŢCD în acest proiect, din următoarele motive:

– cei care au negociat cu PDL această alianţă nu reprezintă PNŢCD, ci doar au uzurpat, prin tertipuri juridice, conducerea acestui partid;

– participarea PNŢCD într-o alianţă dirijată de Traian Băsescu alături de PDL este anormală, atât timp cât acest partid şi Băsescu au contribuit decisiv la distrugerea PNŢCD;

– acordarea de locuri, în numele PNŢCD – singurul partid declarat monarhist din România, reprezentanţilor partidului Noua Republică este imorală.

2. Nu pot să fiu de acord nici cu candidaturile unor membri PNŢCD pe listele USL, prin înscrierea în Partidul Naţional Liberal. Cu toate acestea, înţeleg faptul că, din cauza situaţiei juridice a partidului, aceasta este singura modalitate prin care cei care au legitimitate în PNŢCD pot accede în Parlament.

3. Am semnat şi susţin protestul PNŢCD înaintat Partidului Popular European prin care se cere nerecunoaşterea lui Aurelian Pavelescu ca preşedinte al partidului, încetarea influenţelor şi presiunilor asupra instanţelor judecătoreşti din partea PDL şi a lui Traian Băsescu, precum şi judecarea cu celeritate a litigiilor care privesc Partidul NaţionalŢărănesc Creştin Democrat. Gheorghe Ciuhandu

Replica a venit din partea lui Adrian Orza, care a declarat că dorinţa ţărăniştilor este să reintree în parlament şi să îşi păstreze identitatea. Iată declaraţia lui Adrian Orza despre acuzaţiile aduse de fostul său şef de partid.

[jwplayer mediaid=”6792″]

imagine Răzvan Dobrică

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare