ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

De la New York, Robu se laudă cu REABILITAREA tramvaielor care NU mai VIN! Ce UITĂ să menționeze, pe Facebook

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se află din nou în ”deplasare”, Oficială, spune el! ”Dragi prieteni, după cum ştiţi deja, sunt în New York, ÎN DEPLASARE OFICIALĂ, ca participant la „World Cities Summit Mayors Forum”, care, la ediţia din acest an, are tema „Liveable and Sustainable Cities: Innovative Cities of Opportunity”. La summit participa, de exemplu, Bill de Blasio, Primar New York, Ignazio Marina, Primar Roma şi alţi Primari de mari oraşe ale lumii, apoi Desmond Lee, Ministrul de Stat pentru Dezvoltare Naţională din Singapore, alte oficialităţi în poziţii executive importante şi înalţi demnitari ONU, printre care însuşi Secretarul General Adjunct ONU Jan Eliasson”, a postat edilul capitalei Banatului pe Facebook, cu puțin timp în urmă, fără să precizeze și la ce ajută ”deplasarea oficială” pentru a doua oară la același tip de eveniment.

Robu a postat și câteva imagini din New York, reușind, cel mai probabil să-și încarce suplimentar factura de roaming de date, deși suntem convinși că acesta va spune că a ”stat pe net” wireless. Edilul Timișoarei a mai ținut să posteze un mesaj, total inoportun, în care se laudă cu faptul că de când e el primar, municipalitatea a plătit mai multe troleibuze și autobuze decât vechea administrație. ”În concepţia mea, transportul în comun reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri într-un oraş. În acord cu această concepţie, am crescut în aceşti primi trei ani de mandat zestrea de mijloace de transport în comun moderne ale Timisoarei, plătind integral: 20 din cele 50 de troleibuze noi care circulă actualmente prin oraş, adică: 7.3 milioane euro (!); 14 din cele 30 de autobuze articulate noi care circulă actualmente prin oraş, adică: 6.3 milioane euro (!)”.

În același mesaj Robu se laudă cu reabilitarea a două tramvaie pe care timișorenii le așteaptă încă de anul trecut, dar care nu-și mai fac apariția, deși edilul le-a anunțat ”circulabile” încă de acum mai bine de șase luni. ”Am dat la reabilitat 2 tramvaie care vor fi făcute ca cele noi -și în luna curentă trebuie să vedem asta!-: aspectuoase, cu climatizare, cu încălzire la scaun, cu supraveghere video, cu Wi-Fi Internet gratuit, cu sisteme noi şi performante de acţionare şi frânare. Alte tramvaie vechi vor fi reabilitate la fel, dar vor fi cumpărate şi un număr considerabil de tramvaie noi, ca, de altfel, şi de autobuze noi. În plus, va continua procesul de reabilitare şi extindere a liniilor de tramvai şi de firobuz”, mai spune Robu, care anunța aceste lucruri încă de la începutul lui 2015, însă la jumătatea acestui an, municipalitatea nu a luat încă nicio măsură concretă în acest domeniu.

Robu, amintește la ”PS” de faptul că o parte din mijloacele de transport în comun au fost achitate de vechea administrație, însă omite să menționeze că toate contractele de achiziție a vehiculelor, exceptând reabilitarea tramvaielor, s-au semnat în perioada în care funcția de primar era ”acaparată” de Gheorghe Ciuhandu – fostul edil șef de pe Bega. ”P.S. Menţionez că, dintre cele 50 de troleibuze noi şi 30 de autobuze articulate noi care circulă actualmente prin oraş, administraţia precedentă a plătit şi ea 16 troleibuze şi 2 autobuze articulate, cu 5.9 milioane euro, respectiv cu 1 milion euro”, încheie Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore