Înmormântarea Mitropolitului Banatului dă peste cap traficul rutier, în jurul Catedralei din Timișoara. Vezi cum merg autobuzele

- Advertisement -

Miercuri, 1 octombrie 2014, circulaţia mijloacelor de transport în comun, dar și a traficului rutier din zona Catedralei Mitropolitane va fi restricţionată începând cu ora 8:00. Totul se întâmplă datorită faptului că în zona respectivă va avea loc înmormântarea Înalpreasfințitului Părinte, Nicolae Corneanu, Mitropolitul Banatului, decedat duminică seara. Restricțiile de circulație au fost programate de către IPJ timiș până la ora 13:00, iar pe străzile închise traficului rutier din apropierea Catedralei se vor putea parca cei care vor asista la slujba de ănmormântare.

Și mijloacele de transport în comun vor suferi schimbări de traseu, mai ales câteva linii de autobuz. Staţia de ”Catedrala Mitropolitană” va fi suspendată până după desfăşurarea slujbei de înmormântare. Autobuzele 33, Expres 33 şi E3 nu vor opri în staţia Catedrală, iar autobuzele de pe linia Expres 7 nu vor mai circula până la Poşta Mare.

Autobuzele 33, Expres 33 care vin din Calea Şagului şi Expres 7 vor circula deviat de pe splaiul Tudor Vladimirescu pe: bvd. Vasile Pârvan, strada Traian Lalelescu (prin faţa Facultăţii de Construcţii), bvd. V. Babeş de unde Expresul 33 va face stânga pe bvd. Mihai Viteazu spre Piaţa Bălcescu, iar autobuzele 33 şi E7 vor face dreapta pe bvd. Mihai Viteazu şi apoi vor intra în traseul cunoscut, pe splaiul Tudor Vladimirescu. Staţiile vor fi pe bvd. Vasile Pârvan în faţa UPT şi la Pod Mitropolit Andrei Şaguna.

Autobuzele Expres 3 care vin de la Gara de Nord de pe strada Jiul vor fi deviate în stânga pe splaiul N. Titulescu – bvd. 16 Decembrie – splaiul T. Vladimirescu – bvd. Vasile Pârvan (unde au staţie în faţă la UPT) – str. T. Lalescu (prin faţă pe la Facultatea de Construcţii) şi vor ieşi în traseul cunoscut pe Victor Babeş. Staţiile Jiul şi Parcul Central sunt suspendate până după ora 13.00.

Circulaţia tramvaielor nu va fi modificată, anunță Regia Autonomă de Transport Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img