Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

S-a furat SEIFUL de la RAR Timiș! Dovada că firmele de pază private ”dorm în bocanci” FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °
Furt ”dubios” la sediul RAR Timișoara. Hoții au prădat instituția, în timp ce agenții de pază habar n-au avut. Mai mult de atât, instituția de stat ”trăiește” ca-n evul mediu, neavând nici acum, în 2014, un sistem propriu de supraveghere video.

”Azi-noapte, autori necunoscuți au pătruns în reprezentanță și au luat seiful cu bani din casierie, atât. E singurul obiect care lipsește, dar are câteva sute de kilograme. Au intrat prin spatele clădirii. Au forțat ușa de acolo, au forțat și ușa de la casierie. Suma de bani existentă în seif e mică, pentru că noi facem depuneri la bancă în fiecare zi. Nu ținem mulți bani peste noapte. Două ore a fost oprită activitatea, au fost criminaliștii și au luat amprente. La ora 10:00 am reluat activitatea normal” ne-a declarat Cosmin Costa, directorul instituției locale.

Firma care se ocupă de paza instituției se numește Scorseze Security International și asigură paza tuturor obiectivelor deținute de RAR la nivel național. Sediul din Timișoara era asigurat cu ajutorul a doi agenți de pază. ”Nu știu ce făceau agenții de pază, la acel moment. Nu știu nici care e firma de pază, sincer să vă spun, știu că e vorba despre un contract la nivel național, firma nu e din Timișoara” mai precizează Costa.

”Din primele cercetări, persoane necunoscute au pătruns în interiorul clădirii Registrului Auto Român, filiala Timișoara. Paznicii au ghereta în partea din față a imobilului și susțin că nici ei nu au știu. Hoții au avut ceva de lucru, întrucât seiful are o greutate de aproape 300 de kilograme din câte am înțeles. Se fac cercetări în continuare pentru depistarea vinovaților, urmând ca la finalizarea anchetei să se ia măsurile legale împotriva inculpaților” ne-a declarat Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare