Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Festivalul Timland, gata de start. Vezi ce sporturi vei putea practica și cine cântă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °
Aflat la început de drum, Festivalul Timland dorește să construiască un concept nou de eveniment, care să reflecte personalitatea Timișoarei reunind, într-un cadru “prietenos”, manifestări dintre cele mai diverse.

Timland înseamnă:
a) Activități sportive, jocuri, concursuri; Fotbal și minifotbal, tenis de masă, frisbee, volei, badminton – sunt doar o parte dintre activitățile propuse. Se vor organiza jocuri și concursuri amuzante, dar și demonstrații de arte marțiale. Zborul cu balonul este, de asemenea, un punct de atracție pentru cei care doresc să admire Timișoara de sus.
b) Expoziții, workshop-uri și întalniri cu personalitati emblematice ale sportului timișorean.
c) Sunet, lumini, muzica; 22 trupe și artiști din sfera muzicii rock, folk, pop și house se reunesc la Timland:
• Vineri, 3 octombrie: Sean Norvis, DuzzyDAS, Chriss Thell, Damaja, Mi-tzu, DarkMatteR, Dj Mario
• Sambătă, 4 octombrie: Iorgovan/Bread & Butter/Somesan, B-Ton, Blackjack, Mere, Flare, Era Ticăloşilor, The Faceplant, Fantazia
• Duminică, 5 octombrie: Tasteful Indiecency, Sonatic, Phaser, Misguided, Drum’n Flute

Când și unde?
Evenimentul se desfășoară în zilele de 3, 4 și 5 octombrie, pe Calea Dorobanţilor NR. 92A, în incinta Arena Aquasport. Pentru că activitățile și concertele sunt diverse, iar surprizele atât de multe, startul se dă în fiecare zi cât mai devreme! Participanții sunt așteptați la Arena Aquasport vineri, începând cu ora 12:00, iar sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00.

Programul complet al activităților și concertelor este prezentat atât pe website-ul www.timland.ro dar și pe pagina Facebook a evenimentului. Timland este organizat de voluntari iar accesul la activitățile desfășurate sub umbrela acestui eveniment este GRATUIT. Regia Autonomă de Transport Timișoara asigură transportul gratuit studenților din stațiile Liceul Ion Vidu, Cluj și Sala Olimpia, cu autobuzul 46.

Conceptul Timland

Festivalul Timland 2014 este organizat pe bază de voluntariat de către Timișoara Entertainment Association și Casa de Cultură a Studenților din Timișoara în parteneriat cu ligile studențești din Timișoara, cu susținerea Primăriei Municipiului Timișoara, a Ministerului Tineretului și Sportului, Decathlon, Contitech, Draexlmaier, 360 Digital Printing, AD-Wiser, Orange, Arena Aquasport și a Federației Române de Badminton. Timland este un mod de a celebra împreună diversitatea artistică și sportivă și de a trăi împreună experiențe noi. Susținem candidatura Municipilui Timișoara pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, Timișoara 2021. Dorim să stimulăm comunitatea locală în susținerea performanței și calității în orice domeniu. Prin organizarea unor evenimente de promovare a mediului creativ timișorean, Timland genereaza energie pozitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare