crima

Caz şocant în comuna Hodoni din judeţul Timiş. Un patron de fermă şi-a omorât în bătaie un angajat pentru că acesta a avut tupeul să îşi ceară salariul. Victima, în vârstă de 31 de ani lucra la fermă de câteva zile, iar la data stabilită pentru a-şi primi banii pentru munca sa patronul l-a anunţat că nu va primi niciun leu.

Mai mult, drept pedeapsă că a insistat să îşi primească banii l-a legat pe muncitor, l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, după care l-a abandonat ca pe un animal  într-un şanţ. Omul a murit între timp, iar localnicii i-au descoperit cadavrul şi au anunţat de urgenţă poliţia.

Principalul suspect a fost patronul fermei, care în urma audierilor şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat pentru 29 de zile pentru fapta sa. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

O.T.

Articolul precedentBANCUL ZILEI – 5 septembrie
Articolul următorSUNT VLAD, NU VĂ VĂD, DAR POT SĂ VĂ CÂNT
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII