OMORAT IN BATAIE PENTRU CA A AVUT TUPEUL SA ISI CEARA SALARIUL!

0
1109

Caz şocant în comuna Hodoni din judeţul Timiş. Un patron de fermă şi-a omorât în bătaie un angajat pentru că acesta a avut tupeul să îşi ceară salariul. Victima, în vârstă de 31 de ani lucra la fermă de câteva zile, iar la data stabilită pentru a-şi primi banii pentru munca sa patronul l-a anunţat că nu va primi niciun leu.

Mai mult, drept pedeapsă că a insistat să îşi primească banii l-a legat pe muncitor, l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, după care l-a abandonat ca pe un animal  într-un şanţ. Omul a murit între timp, iar localnicii i-au descoperit cadavrul şi au anunţat de urgenţă poliţia.

Principalul suspect a fost patronul fermei, care în urma audierilor şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat pentru 29 de zile pentru fapta sa. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

O.T.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.