internet-cafe

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat ieri verificări la mai multe societăţi comerciale pentru a stabili dacă respectă legislaţia referitoare la deţinerea documentelor legale.

În urma controlului s-a constatat că societatea General Accesibil, care desfăşoară activităţi de internet-cafe, de pe str. M. Eminescu, nu respectă prevederile OG 99/2000 privind deţinerea acordului de funcţionare şi a fost sancţionată cu 1.500 lei după ce în urmă cu aproximativ o săptămână a mai fost sancţionată cu 1.000 lei din acelaşi motiv.

Societatea respectivă a mai fost în atenţia poliţiştilor locali şi în anul 2012, când de altfel s-a constatat că funcţiona fără a deţine acord, a fost sancţionată şi a contestat în instanţă procesul verbal, dar a pierdut definitiv. Cu toate acestea funcţionează în continuare, nerespectând sentinţa instanţei de judecată.

Acţiunile de verificare a acestei societăţi care încalcă în mod repetat legislaţia în vigoare vor continua şi în perioada următoare, anunţă Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.