bilete-poli-steaua

Cel mai numeros public de pe „Dan Păltinişanu” din acest sezon a fost de departe cel pprezent la meciul dintre Poli Timişoara şi Dinamo Buucureşti, din prima etapă de campionat. Atunci, în tribunele „Marelui Oval” bănăţean au poposit aproximativ 20.000 de spectatori.

Acest număr ar putea fi depăşit mâine, la meciul cu Steaua Bucureşti. Dacă pentru partida cu „câinii”, timişorenii au vândut până cu o zi înainte de meci doar 4.000 de bilete, cu ceva mai mult de 24 de ore înainte de suspendarea vânzării tichetelor aferente partidei dintre Poli Timişoara şi echipa campioană, acest număr era deja cu mult mai mare. „Peste 12.000 de bilete au fost vândute până în această după amiază, pentru meciul cu Steaua. De aceea, vă recomandăm şi pe această cale să vă achiziţionaţi tichete din timp! Locurile unde pot fi găsite biletele sunt: la stadion (zona vestiarelor), lângă Centrul Comercial Bega şi la ”Iulius Mall” (lângă scările rulante). Totodată, accesaţi site-ul www.ktickets.ro, de unde puteţi achiziţiona bilete. SÂMBĂTĂ SEARA / CONTEAZĂ DOAR TIMIŞOARA!” anunţă pagina oficială de Facebook a echipei timişorene.

Partida dintre cele două echipe are loc sâmbătă, 5 aprilie 2014, cu începere de la ora 21:30, iar tichete pot fi cumpărate doar până la ora 19:30. Întrucât meciul este considerat cu grad ridicat de risc, biletele se pot vinde doar până cu două ore înaintea fluierului de start al arbitrului de centru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.